Semnificația zilei: 14 august 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Trebuie să fim foarte atenți să îmbinăm ultilul cu plăcutul”

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Henry & Co
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Henry & Co

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 14 august 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 14 august 2022.

Semnificația zilei - 14 august 2022

„Este o zi în care putem să devenim mai activi și trebuie să fim foarte atenți să îmbinăm ultilul cu plăcutul. Este o zi în care putem să fim răsplătiți pe măsura muncii pe care am depus-o”, a spus Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

HOROSCOP CHINEZESC - August 2022. Perioada 1 August- 27 August 2022 

Nicoleta Ghiriș: „Trebuie să ne ferim de o energie cauzatoare de probleme”


 
„Luna August este o luna energetică care ne aduce în prim plan o energie ce poate pe alocuri cauza probleme destul de serioase.
Energia centrală realizată între lună și energia anuală ne poate aduce probleme pe toate planurile și este bine să fim precauți, când vrem să realizăm orice activitate. Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea). Rămâne că o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. Să păstram acolo luna această culoarea gri.
Luna această este luna Maimuței de pământ, o lună în care prietenia și intuiția sunt primordiale, o luna favorabilă acestora. Este însă luna din opoziția energiei anuale și astfel vom putea înregistra maximul de stres și îngrijorare cu privire la posibile  îmbolnăviri sau alte evenimente tulburătoare- accidentări sau dezastre. Este o luna în care este bine să fim precauți și să încercăm să fim atenți la ceea ce ni se transmite, ascultându-ne la maxim intuiția. Luna această este o reprezentare la scară mică a energiei și evenimentelor anuale, toate energiile lunare ale zodiilor sunt extrem de puternice. Dezastre naturale se pot produce și pot porni în Sud, să fim atenți la incendii, focul poate fi amplificat mai ales în această perioada și poate fi cauzat de multiple surse.
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Zodiile și energia ce va guverna această lună pe fiecare dar și remediile necesare sunt:


Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020


Perioada această vine cu tendința de a avea ușor succes în ceea ce întreprindeți. Veți obține un ușor succes și în carieră. Combinația anuală- lunară poate aduce bunăstare, prosperitate, noroc în carieră. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Dragon pentru maximă protecție și ajutor. Energia lunară va este prietenă și va susține în orice întreprindeți. Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: albastru și negru.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021


Popularitate și mai mare prosperitate, învingători în competiții. În perioada această, veți fi predispuși la câștiguri mari și răsunătoare deoarece energia este puternică. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu. Încercați să petreceți timp cu nativii Șarpe, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Ajutor financiar resimțit din partea șefilor. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel