Semnificația zilei- 1 mai 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Este bine să ne folosim energia în realizarea țelurilor”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Pascal Garten
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Pascal Garten

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 1 mai 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 1 mai 2022.

„Este o zi care este predispusă întâlnirilor importante pe care le putem avea. O să avem mai multă energie și este bine să ne folosim energia în realizarea țelurilor. O să fim atenți la banii noștrii. Atenție să nu devenim prea materialiști. Ne putem atinge scopurile la care visăm de ceva vreme datorită personalității noastre puternice”, a spus astrologul Nicoleta Ghiriș, pentru Spectacola.

Vibrația zilei

„Distracția la rang de cinste astăzi. Atenție la excese de tot felul. Este bine să fim atenți la tot ce ne înconjoară și să stăm departe de a fi superficiali. Vom planifica multe lucruri sau destinații de excursie însă putine pot sa se materializeze și este bine sa căutam pe cele care ne aduc echilibru interior”, a scris Nicoleta Ghiris pe instagram. 

Obiectul care te protejează de pericole și unde să-l amplasezi

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, dezvăluie care sunt obiectele care își aduc protecție energetică și unde trebuie să le amplasezi. 

Astrologul Nicoleta Ghiriș atrage atenția că anul 2022 este învăluit într-o energie a conflictelor. În cadrul emisiunii „WOWZodiac”, de la WoWnews, astrologul a dezvăluit care sunt obiectele care ne pot proteja în această perioadă. 

"Rugămintea este să rămânem destul de precauți, pentru că, în centrul țării, în centrul lumii, există acolo o energie de dezastru, ceea ce am și sesizat. Este foarte bine să avem amplasat în centrul caselor noastre neapărat lucruri de metal sau de culoare alb și gri, covor, absolut orice. Astfel, anul acesta, va exista beneficitate. Ar trebui să aflăm centrul casei noastre. În momentul în care trasăm două diagonale pe o schiță a casei, acolo vom ști că este centrul și că trebuie să plasăm obiectul. O să protejeze mult mai bine spațiul unde lucrăm sau unde locuim.", a spus Nicoleta Ghiriș, în emisiunea Anamariei Ticea, de pe YouTube.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel