Semnificaţia munţilor din palmă: Mihai Voropchievici: „Universul este în palma noastră”

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Luis Quintero
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Luis Quintero

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit care este semnificația munților din palmă. 

Invitat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum ne arată munții din palmă dacă vom deveni sau nu bogaţi.

"Aceste umflături unele sunt perfect sub deget, dar nu este obligatoriu. Aceste umflături se numesc munţii şi se află sub toate degetele.

Avem şi sub degetul arătător, Venusianul. Avem şi muntele lunii, iar lungă este muntele lui Marte. Cel care caută scandalul. În podul palmei, avem şi câmpia lui Marte. 

Avem şi şeful Neptun, care dirijează linia vieţii, a capului. Fiecare munte vine şi denotă ceva. Este exemplificarea creierului pe palmă. Universul este în palma noastră, trebuie doar să-l decodăm.

Muntele lui Jupiter este sub primul deget reprezintă puterea şi spritul de lider. Dacă este bine definit, toate aceste calităţi sunt cu prisosinţă. Când este plat, atunci aceste calităţi lipsesc. Puterea pe care ţi-o doreşti este fadă. 

Muntele lui Saturn este sub degetul mijlociu. Este omul care evită conflictele. Dacă este bine dezvoltat are spiritul responsabilităţii. Sunt oameni înţelepţi care îşi asumă deciziile. Sunt oameni care obţin rezultate datorită forţelor sale. Este un semn al ghinionului atunci când nu este bine evidenţiat. Aceşti oameni să fie atenţi la cum investesc banii.

Muntele lui Apolo sub inelar. Reprezintă încrederea în sine, inteligenţa şi bunătatea. Dacă este mai şters, devii o persoană mai anoastă. Depinzi mai mult de emoţii şi faci greşeli când nu te aştepţi. Este o persoană care poate pune în pericol propria relaţie. 

Muntele lui Mercur. Este un bun comerciant. El vorbeşte despre prosperitate financiară. Poţi face un business singur. Deci, eşti un om pregătit pentru afacere. Ai valoarea lui 8. Dacă nu îl ai deloc, vei duce o viaţă plină de lipsuri, iar banii vor scăpa printre degete. Ai parte de tot felul de necazuri.

Muntele lui Marte. Persoana aceasta este mereu pusă pe harţă. Este persoana care caută scandalul. Este o persoană conflictuală.

Muntele Lunii este aproape de încheietură. Reprezintă frumuseţea, imaginaţia şi emoţiile. Sunt oamenii cărora le plac călătoriile. Le place teribilismul. Dacă este evidenţiat, aceştia oameni sunt atraşi de artă şi spiritualitate. Dacă nu este evidenţiat, atunci această persoană este cu capul în nori. Pot fi uşor păcăliţi.

Muntele lui Venus care se află sub degetul mare. Dacă este puternic evidenţiat eşti bazat pe ale tale forţe. Când este lipsă, atunci eşti omul care lasă garda jos. Este genul de persoană care are grijă de propria sănătate.", a mai spus numerologul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience