Semnificaţia Lunii în harta natală: Semnul tău lunar dezvăluie totul despre relaţiile din viaţa ta

Data publicării:
Semnificaţia Lunii în harta natal, sursa pixabay
Descriere foto: Semnificaţia Lunii în harta natal, sursa pixabay

Zodia noastră sau semnul solar poate spune multe despre noi, iar pasionaţii de astrologie cunosc şi importanţa sau influenţa ascendentului, dar poziţia Lunii în momentul naşterii noastre aduce informaţii dintr-o zonă mai adâncă decât toate celelalte, fiind strâns legată de primele noastre emoţii şi forme de ataşament cu părinţii sau familia apropiată. Semnul nostru lunar aduce, aşadar, o descriere a modului în care ne raportăm în relaţiile noastre şi modul în care ne procesăm sentimentele, trăirile şi poate fi considerat de unii experţi în astrologie poate chiar mai important decât semnul solar, dată fiind influenţa sa puternică. Invitatul Danielei Simulescu, astrologul Alexandru Păunescu, a explicat la interviurile Astrosens.ro care este legătura dintre formele de ataşament, emoţii şi poziţia lunii în astrograma noastră.

Luna şi tipurile de ataşament

Alexandru Păunescu, astrolog licenţiat în psihologie, a început prin a explica tipurile de ataşament pe care le putem dobândi încă din perioada de Lună (vârsta 0 - 3 ani).

"Luna este cea care guvernează perioada inconştientă a vieţii noastre. Şi tot ceea ce se stabilizează aici sau se formează, este păstrat pe tot parcursul vieţii. Unul dintre aceste puncte care se formează acum este tipul de ataşament sau relaţia de ataşament care are la bază interacţiunea dintre mamă, tată şi copil sau cei care îngrijesc copilul.

Dacă această relaţie este caracterizată de o prezenţă şi o receptivitate foarte mare a părinţilor la nevoile copilului, atunci se dezvoltă un ataşament sigur. Îl face pe copil să se simtă în siguranţă. părinţii trebuie să fie disponibili pentru a îndeplini nevoile copilului, adică un atașament securizant.

Atașamentul ambivalent/anxios - Se formează în situaţia în care copilul, prin relaţia cu părinţii, simte nevoia de validare. 

Atașamentul evitant - Apare în momentul în care copilul nu mai simte nevoia de părinte. Au învăţat să fie pe cont propriu, să se izoleze.

Atașamentul dezorganizat - Acest tip de ataşament este un mix de ataşament evitant şi ambivalent / anxios şi are la bază şi o traumă".

Luna şi emoţiile. Semnificaţia Lunii în harta natală

Alexandru Păunescu a continuat apoi prin a prezenta cum se manifestă semnul lunar, respectiv zodia în care se afla Luna în momentul în care ne-am născut:

 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel