Semnele zodiacale obsedate de control. Se simt foarte bine când sunt la conducere

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Miguel Bruna
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Miguel Bruna

Pentru unii oameni, eșecul nu este o opțiune. Pentru a-și satisface dorința de succes, vor fi întotdeauna primii care se oferă voluntari pentru a conduce un proiect și se vor aștepta ca toată lumea să facă lucrurile în felul lor. Chiar dacă ajutorul este disponibil, nu sunt în stare să paseze ștafeta. S-ar putea să fie puțin anxioși, sau poate că a deține controlul îi face să se simtă confortabil - sau astrologia ar putea juca un rol. Continuă să citești pentru a afla de la astrologi care sunt semnele zodiacale care sunt cele mai mari maniaci ai controlului.

Vărsător

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru unicitatea și individualitatea lor. Își îmbrățișează ciudățeniile și, cu siguranță, nu le place când oamenii încearcă să îi facă să se conformeze.

"Ei încearcă să mențină febril o aparență de a fi diferiți, ceea ce reprezintă o problemă de control care, în cele din urmă, îi deconectează de toți ceilalți", spune Ryan Marquardt, astrolog și fondator al Ryan's Astrology.

De asemenea, au un punct de vedere foarte puternic, ceea ce îi poate face să pară atotștiutori. "Aceste persoane domină conversațiile și dezbaterile, dar trebuie să învețe să asculte și să accepte gândurile și opiniile altora", spune Marquardt, potrivit bestlife.com

În cele din urmă, Vărsătorii vor să își împărtășească ideile, așa că, dacă vreun proiect le cere să fie implicați, puteți fi siguri că aceste semne de aer vor prelua întotdeauna totul. 

Berbec

Berbecul este primul semn zodiacal, iar ei îți vor aminti acest lucru în mod constant. Tara Bennet, astrolog și antrenor spiritual la Mediumchat, notează că acest semn competitiv rămâne cu ochii pe premiu. "Sunt întotdeauna căpitanul echipei și nu le place ca deciziile lor să fie puse la îndoială".

Aceste semne de foc se simt cel mai bine atunci când sunt la conducere. Ocazional, își pot pierde calmul și s-ar putea să nu fie atât de cumpătați, dar, de cele mai multe ori, sunt gata să dea totul în orice situație.

Berbecul merge întotdeauna după ceea ce își dorește, iar eșecul nu este o opțiune.

Taur

Taurul este semnul care este cel mai strâns asociat cu stabilitatea și securitatea. Ei preferă ca lucrurile să fie făcute într-un anumit fel, motiv pentru care Bennet îi descrie ca fiind tauri cărora nu le place să împartă.

Dar, în realitate, acest semn găsește confort în familiar și îi ia ceva timp să își revină dacă sunt aruncați de pe curs.

"Fiind un semn de pământ fix, Taurul este cunoscut pentru că este încăpățânat și rezistent la schimbare, ceea ce îi face să acționeze în moduri care pot fi văzute ca fiind prea autoritare", spune Marquardt.

Ei vor încerca să evite situațiile neașteptate pe cât de mult posibil.

Leu

Leilor le place controlul, dar nu neapărat în același mod ca în cazul altor semne. Ei vor să fie în centrul atenției. Dacă simt că nu sunt punctul central, vor face eforturi suplimentare pentru a muta energia din încăpere către ei înșiși.

"Își curată realitatea pentru a se arăta pe ei în cea mai bună lumină, controlându-i pe cei din jurul lor, precum și situațiile", spune Bennet.

Deși acestor semne de foc le place să strălucească, de fapt acceptă bine feedback-ul și vor să continue să fie cei mai buni, dar numai dacă scriu ei înșiși narațiunea.

Fecioară

Perfect practică din toate punctele de vedere, Fecioara este considerată cea mai mare perfecționistă a zodiacului.
"Preiau controlul pur și simplu pentru că nu au încredere în nimeni altcineva să o facă bine", spune Bennet. Sunt foarte meticuloși și le place să creeze sarcini pe care alții să le îndeplinească.

Faptul că se țin ocupați îi face fericiți și vor deveni anxioși dacă ceva nu merge bine. Fecioarele sunt clasicele persoane care gândesc prea mult și a fi un obsedat de control este ca o a doua natură pentru ei.

"Dacă Fecioara învață cum să ofere mai mult feedback pozitiv și critică constructivă, oamenii vor fi mai deschiși la minte față de ei și nu vor mai părea atât de autoritari", spune Marquardt. Dar mult noroc în a-i face pe acești semne de pământ să își schimbe modul de a fi.

Scorpion

Scorpionii nu suportă ca alți oameni să le spună ce să facă. Ei sunt cei mai mari obsedați de control din zodiac, pur și simplu pentru că nu pot avea încredere în nimeni să facă ceva ce ar putea face ei înșiși. "Scorpionii pot fi colaborativi și transparenți atunci când sunt foarte evoluați, dar până când nu învață să stabilească încrederea cu ceilalți, tind să rămână închiși și par prea concentrați pe propriile dorințe", spune Marquardt.

Chiar dacă pare că se află pe un loc secundar, ei vor fi în continuare maestrul păpușar care trage toate sforile.

Aceste semne de apă știu, de asemenea, cum să-și controleze propria imagine mai bine decât oricine altcineva. Marquardt spune că ei reprimă multe aspecte ale lor în încercarea de a proiecta o anumită persoană. Cel mai bine ar putea fi să lași Scorpionul intens să fie liderul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel