Semnele zodiacale chinezești care au noroc în dragoste, în perioada 6-12 noiembrie 2023

Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com

Următoarea săptămână vine cu noroc în dragoste, pentru câteva dintre semnele zodiacale chinezești. 

1. Iepurele
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)


Iepure, norocul tău în dragoste în această săptămână este ferm înrădăcinat în noi aventuri și noi experiențe. Fie că ești singur sau într-o relație, vei beneficia de ieșirea din zona ta de confort pentru a profita de acest noroc. Totuși, nu trebuie să faci ceva care să-ți provoace un atac de cord! Fă ceea ce se clasifică ca fiind un "pas în afara zonei de confort" pentru tine, fie că este vorba de participarea la un eveniment social sau de a face bungee jumping cu prietenii.

Dacă ești singură, norocul în dragoste te va conecta cu cineva nou în această săptămână. Ceea ce se va întâmpla în viitor nu este indicat aici, dar dacă te apleci asupra acestei noi energii pozitive, te vei distra de minune, îți vei face noi prieteni și chiar te vei trezi apropiindu-te de cineva care bifează o mulțime de puncte de pe lista ta de verificare romantică. Unii dintre voi vor întâlni această persoană prin intermediul carierei sau în timpul unei colaborări de orice fel.

Dacă ești într-o relație, amintește-ți mesajul de mai sus despre deblocarea norocului prin experiențe noi și folosește-te de acest lucru pentru a bifa câteva lucruri de pe lista de dorințe a cuplului tău. Fie că este vorba despre rezervarea biletelor de avion și rezervarea unei camere de hotel într-o destinație de vacanță frumoasă sau despre a merge la dans salsa cu jumătatea ta semnificativă, depinde în totalitate de tine. Puteți chiar să faceți schimb de prăjiturele cu răvașe pentru a împărți norocul.

2. Calul
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Norocul tău în dragoste în această săptămână este aici pentru a-ți reaminti să îți menții respectul de sine și să nu permiți nimănui să te lipsească de respect. Persoanele temătoare din anturajul și cercul tău social îți pot spune că standardele tale sunt prea înalte sau că ești egoist pentru că nu cedezi în fața unor cerințe nerealiste și a așteptărilor societății, dar tu ar trebui să cunoști adevărul. Norocul se va asigura că vei câștiga în cele din urmă. Trebuie doar să îl ajuți să te ajute.

Dacă ești singur, karma este de partea ta în această săptămână. Tu decizi încotro îți îndrepți acest noroc. Îl poți folosi pentru a închide un capitol dureros din trecutul tău romantic, pentru a face pe cineva să își achite datoriile față de tine sau pentru a-l folosi pentru a manifesta dragostea adevărată și partenerul tău ideal. Bineînțeles, dacă îl alegi pe acesta din urmă, amintește-ți mesajul de mai sus și nu lăsa ca definiția societății despre frumusețe sau "suficient de bun" să te îndepărteze de un individ excelent. Ceea ce este frumos și bun pentru tine este frumos și bun. Definițiile altcuiva nu ar trebui să conteze.

Dacă ești într-o relație, lasă norocul din această săptămână să te ajute să întărești legătura dintre tine și jumătatea ta semnificativă. Fie că acest lucru se întâmplă prin îmbunătățirea comunicării, prin a ține piept membrilor toxici ai familiei, de o parte sau de cealaltă, prin a încerca ceva nou și romantic într-un weekend sau altceva, depinde de tine. Fii deschis, astfel încât norocul să te ghideze în cea mai bună direcție.

3. Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Norocul tău în dragoste este cu adevărat bun în această săptămână. Unii dintre voi vor pune la propriu pe cineva la locul lui dacă încearcă să vină după tine și după jumătatea ta semnificativă sau încearcă să te facă să te simți slab și indezirabil. O veți face într-un mod atât de elegant și ingenios încât nu vor mai avea nimic de spus. Dacă ești singură, norocul în dragoste din această săptămână îți va conferi o strălucire sau te va conduce spre experiențe care îți vor crește stima de sine. Poți să te îmbraci ca o regină/un rege pentru a te apleca asupra acestei energii (și, de asemenea, pentru a menține o postură mai bună). Bineînțeles, experiențele concrete pe care norocul ți le va aduce nu sunt evidențiate. Se pare că universul vrea să te surprindă cu ceva dulce și special.


Dacă ești într-o relație, găsește modalități de a-ți surprinde partenerul semnificativ în această săptămână pentru a profita de norocul tău. Îi poți împacheta un prânz (dacă nu ai făcut-o niciodată), poți să-i lași un bilet de dragoste sub capacul laptopului și poți conspira cu fratele preferat pentru a-i face o surpriză acasă sau în altă parte. Aici ești limitat doar de imaginația ta. Da, asta include și chestiile picante!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel