Semnele zodiacale cărora le este greu să spună "Te iubesc". Ascund ce simt cu adevărat

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Aceste semne zodiacale par a fi experţi în a-şi ascunde sentimentele şi cu greu vor arătă iubire şi afecţiune. E nevoie să aibă toată încrederea din lume în persoana iubită pentru a putea să spună un simplu "te iubesc".

Unii oameni pur și simplu nu-și pot înfrunta emoțiile. Își ascund sentimentele adânc în inimă pentru a evita să fie răniți emoțional în toate modurile posibile. Vedeți, a-ți exprima sentimentele înseamnă că ar trebui să ai puterea de a înfrunta și de a accepta respingerea, trădarea și durerea. Dar cei cărora le este frică să fie vulnerabili, preferă să își țină ascunse emoțiile de dragoste. 

Iată care sunt zodiile cărora le este greu să spună 'Te iubesc' : 

 

Fecioară

Analizezi mult prea mult. Petreceți prea mult timp încercând să vă perfecționați relația, încât renunțați la șansele de a vă exprima dragostea față de partenerul dvs. Ai o imagine despre cum ar trebui să fie relația ta și, astfel, în acest proces, nu reușești să te adaptezi schimbărilor.

 

Segetător

Eviți să spui "te iubesc" pentru că elimină posibilitatea de a avea o dungă de distracție și de dezinvoltură în relație. Încerci să eviți să ai o relație serioasă cu cineva, iar rostirea celor două cuvinte magice înseamnă să pecetluiești un angajament. Îți place să păstrezi lucrurile ușoare.

 

Capricorn

Nu crezi ușor în dragoste, mai ales când te-ai luptat atât de mult cu încrederea și loialitatea. Ai tendința de a pune aceleași limite profesionale în viața personală, ceea ce creează probleme între tine și partenerul tău. Nu vrei ca ceilalți să știe cât de vulnerabil ești, exprimându-ți sentimentele.

 

Vărsător

Vă este foarte frică să nu fiți rănit de ceilalți și, astfel, vă rețineți sentimentele de dragul de a fi o persoană puternică. Te îndoiești de fiecare pas pe care îl faci, deoarece ai obiceiul de a pune la îndoială motivele tuturor, inclusiv ale celor pe care îi iubești.

 

Scorpion

Întotdeauna îți ții garda sus când vine vorba de conexiuni emoționale. Întotdeauna te gândești profund la motivele unei persoane. Îți este foarte greu să spui "te iubesc" cuiva, pentru că știi că, odată ce ai spus-o, nu vei mai putea trece peste ea dacă lucrurile se înrăutățesc. Inima ta loială este speriată de a se angaja față de cineva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel