Semnele zodiacale care sunt cele mai predispuse să aleagă banii în locul iubirii. Dragostea este trecătoare pentru ei

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Mathieu Stern
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Mathieu Stern

Fiecare își dorește ceva diferit, în funcție de preferințele personale și, poate, de trăsăturile de personalitate care se regăsesc în semnul lor zodiacal. Astrologia poate juca un rol important în decizia ta, fie că știi sau nu. Iar în funcție de semnul tău zodiacal, este mai probabil să alegi fie banii, fie dragostea.

TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Dacă ai putea alege atât banii, cât și dragostea, Taurule, cu siguranță ai face-o. Dar nu este niciodată atât de ușor, nu-i așa? Atunci când te confrunți cu o astfel de decizie - când trebuie să alegi una sau alta - este mai probabil să alegi banii în locul iubirii. Pur și simplu are mai mult sens pentru tine. Când vă gândiți la bani, vă gândiți la fiabilitate. Sigur, trebuie să faci efectiv bani pentru a-i avea, dar odată ce îi ai, știi că există o mulțime de stabilitate care vine cu ei, spre deosebire de dragoste.

Dragostea este volatilă și trecătoare, dacă vreți să deveniți puțin negativiști pentru un minut. Da, dragostea poate dura (la fel ca și banii) și dragostea poate dispărea (la fel ca și banii), dar oricât de mult ai încerca să o păstrezi, nu poți controla dragostea așa cum poți controla banii. De aceea, preferi mai degrabă să-ți blochezi economiile pe viață (știind că vor fi acolo când vei avea nevoie de ele), decât să te implici total în dragoste și să riști să pierzi totul oricum. Nu sunteți o persoană care își asumă riscuri foarte mari, iar atunci când alegeți banii în locul iubirii, știți că este un pariu mai sigur.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Pentru tine, Gemeni, dragostea este distractivă, dar banii sunt mai distractivi. Crezi că banii vor fi mereu acolo pentru tine și dragostea nu, dar, în mare parte, există mai mult decât posibilitatea ca dragostea să nu dureze pentru totdeauna. Ești o persoană neliniștită, care nu se poate decide întotdeauna, iar faptul că trebuie să te ocupi de dorințele și nevoile altei persoane și poate ajunge să fie mult prea mult pentru tine. Nu este că nu-ți place să te întâlnești sau să te distrezi ca un adult, dar dragostea și relațiile serioase?

Acum, asta nu înseamnă că atunci când alegi banii în locul iubirii, nu înseamnă că îți vei cumpăra iahturi și bijuterii și toate lucrurile scumpe pe care le cumpără cineva cu mulți bani. De fapt, ești mai mult o persoană strictă când vine vorba de cheltuieli și nu ești străină de remușcările cumpărătorului. Ceea ce îți place cel mai mult la bani este că poți fi oricât de indecis până când ești fericit. Cu dragostea, simțiți nevoia să fiți mult mai atent (pentru că aveți de-a face și cu sentimentele altcuiva), ceea ce poate părea mai degrabă o corvoadă decât dragoste.

LEU (23 iulie - 22 august)

Leu, ești genul de persoană care urmează zicala conform căreia oamenii vin și pleacă, dar lucrurile durează pentru totdeauna. Îți place să fii iubită, dar știi, de asemenea, că te poți iubi pe tine însăți la fel de mult cum te poate iubi altcineva - poate chiar mai mult. Și, deși este frumos să fii într-o relație (mai ales una cu multe cadouri), există ceva în a fi independent care îți place foarte mult. Sigur, s-ar putea ca din când în când să fie cineva care să te facă să te răzgândești în legătură cu viața de burlac, dar, în cea mai mare parte, iubirea de sine este mai importantă pentru tine decât dragostea din partea altcuiva.

Atunci când alegeți între bani și dragoste, aveți tendința de a alege întotdeauna pentru bani din câteva motive. În primul rând, nu ai nevoie de un bărbat care să îți cumpere lucruri și să te trateze ca pe o prințesă - știi cum să faci toate astea de una singură, mulțumesc mult. În al doilea rând, vrei să te poți bucura de viață cât mai mult posibil, ceea ce înseamnă că a te pune pe primul loc este o prioritate. Și da, vor exista parteneri care te vor răsfăța, dar știe cineva cu adevărat ce-ți dorești mai mult decât tine? Probabil că nu. S-ar putea să te răzgândești într-o zi, dar, deocamdată, totul se rezumă la tine și numai la tine (și la bani, bineînțeles).

SEGETĂTOR (22 noiembrie - 19 decembrie)

Nu ai fost niciodată un mare fan al relațiilor, Săgetătorule, mai ales pentru că așa ești tu. Dacă ar trebui să alegi între a avea bani sau a avea un partener semnificativ, sunt șanse REALMENTE bune să alegi banii. Banii te distrează într-un mod în care un partener nu ar putea niciodată. Unii oameni nu ar fi de acord, dar a fi într-o relație poate fi o imensă distracție pentru tine. Și de ce ai vrea să te bucuri de viață mai puțin decât trebuie, nu-i așa? Deci, după această logică, banii câștigă întotdeauna.

Ai prefera să ai bani decât o relație, atât de mult încât ești genul de persoană care să iasă singură la o întâlnire. Șampanie? Caviar? O cameră de hotel drăguță pentru weekend? Nu ai nevoie de un tip care să-ți ofere toate aceste lucruri! Și cu siguranță nu ai nevoie să te prefaci că dragostea este singura modalitate de a te distra în viață. Ești o persoană independentă care poate avea grijă de ea însăși și dragostea nu trebuie să vină de la altcineva pentru ca viața să merite să fie trăită.

CAPRICORN (20 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, ești o persoană practică, care cunoaște valoarea luării deciziilor corecte în viață. Iar atunci când te afli la răscrucea dintre dragoste și bani, trebuie să faci ceea ce este bine pentru tine. Dacă nu ești absolut 100% sigură că persoana cu care te întâlnești este cea cu care vrei să fii pentru tot restul vieții, vei alege banii. Pentru tine, banii sunt asociați cu o carieră stabilă, o viață bună și un viitor sigur (adică o viață în care nu trebuie să te îngrijorezi niciodată că trebuie să ajungi la sfârșit de lună).

Asta nu înseamnă că nu vrei să te îndrăgostești în cele din urmă și să ai o viață cu altcineva, dar înseamnă că nu vrei să îți faci griji pentru viitorul vostru împreună sau să depinzi de partenerul tău pentru orice. Iar dacă faci rost de acești bani mai întâi, atunci poți continua să fii femeia independentă care îți dorești să fii și în viitor, doar că ai un partener alături de tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel