Semnele zodiacale care nu reușesc să se vindece de fostele relații. Nu se pot detașa de trecut

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Donny Jiang
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Donny Jiang

Există oameni care pot trece cu ușurință peste relațiile lor din trecut. Cu toate acestea, există unii care nu reușesc să se vindece de fostele relații și care suferă foarte mult. 

Pești

Peștilor le este foarte greu să renunțe la fostul iubit și la amintirile atașate. Tulburările lor emoționale pot fi foarte puternice și periculoase, chiar dacă nu se comportă ca și cum ar experimenta ceva atât de solicitant din punct de vedere mental. Ei pot chiar să alunece și să se apropie de fosta lor iubire pentru a restabili contactul, mai ales atunci când se simt vinovați. Renunțarea este dificilă pentru ei, deoarece îi pune într-o stare de singurătate și această teamă este cea care îi face să dorească să se întoarcă cu cineva care i-a cunoscut.

Rac

Cei din Rac sunt sensibili și sunt foarte temperamentali. Se luptă foarte mult atunci când vine vorba de a renunța la trecutul lor. Sunt foarte devotați partenerilor lor, chiar dacă ajunge să își ascundă latura emoțională din relațiile lor. Când totul se termină, sunt îndurerați și, din păcate, încă își plac fostul chiar dacă acea persoană s-a despărțit de ei și i-a lăsat în mijlocul pustietății.

Leu

Oricât de încrezători și aroganți ar părea, acest semn zodiacal intră în depresie atunci când au o despărțire. Nefericirea lor nu poate trece neobservată, deoarece întreaga lor ființă este într-un fel frântă, iar corpul nostru reflectă până la urmă starea noastră mentală, indiferent cât de mult încercăm să ascundem acest aspect. Suferă foarte mult și tocmai cu sprijinul prietenilor lor reușesc să își revină.

Scorpion

Atunci când sunt într-o relație, există un entuziasm puternic, o intimitate profundă și un angajament din partea lor. Cei din Scorpion sunt foarte mult în relații pe termen lung și pe viață. Când totul se duce de râpă, se îmbufnează și intră ușor în depresie. Disperarea și tristețea lor sunt ușor vizibile pe fețele lor. Renunțarea este foarte dificilă pentru ei. Scorpionii au această nevoie de control și acest lucru provine din despărțirile lor, din obsesia că nu pot repeta ceea ce s-a întâmplat în trecutul lor.

7 semne zodiacale care sunt preocupate doar de viața lor. Se pun întotdeauna pe primul loc

1. Segetător

Săgetătorii sunt minunați și au o curiozitate profundă față de lume, mai ales față de cea care se învârte în jurul lor. Nu este vorba că sunt oameni răi  - dimpotrivă - doar că pot fi atât de absorbiți de ceea ce se întâmplă în viața lor, încât nu au  starea necesară pentru a ajuta sau a asculta problemele altcuiva.

Atunci când sunt în chinurile implicării de sine, tind să fie neglijenți, lipsiți de tact și inconsecvenți. Vor să fie un partener, un prieten  bun, dar trebuie să se ocupe mai întâi de propriile lucruri și, uneori, nu există suficient timp în zi pentru a se concentra pe altcineva în afară de ei înșiși. Dar dacă poți face față egocentrismului Săgetătorului, ei sunt niște parteneri de călătorie extraordinari.

2. Pești

Poate părea greșit ca cineva atât de altruist să fie atât de egocentric, dar așa sunt Peștii. Sunt excesiv de sensibili, așa că nu este surprinzător că iau totul personal.

Impulsurile lor creative izvorăsc din egocentrismul lor. Le place să exploreze și să descopere lucruri noi despre ei înșiși și să le exprime într-un mod creativ. Peștii sunt deosebit de egocentrici atunci când se simt deprimați, ceea ce se poate întâmpla destul de des.

Pot fi leneși când vine vorba de lucruri care nu contează pentru ei, așa că totul este canalizat prin prisma modului în care le afectează viața.

3. Scorpion

Scorpionii știu că sunt extraordinari, dar au suficientă nesiguranță  cât să îi facă să se îngrijoreze de modul în care se prezintă în fața celorlalți.

 Atunci când cineva se desparte de ei sau nu îi angajează, Scorpionul ia acest lucru foarte personal. Pot deveni furioși dacă nu obțin lucrurile (cum ar fi slujbe sau parteneri) pe care și le doresc, și își vor pune energiile pentru a se răzbuna.

Ei chiar fac ca lucrurile să se rezume la ei și nu există nimeni atât de important pentru ei cât sunt ei pentru ei înșiși. Nu înțeleg de ce toată lumea nu este concentrată pe ei înșiși așa cum sunt Scorpionii. Nu are sens pentru ei.

4. Fecioară

Fecioarele cred mereu că au dreptate și că au răspunsurile la toate întrebările. Este greu pentru ele să accepte că cineva ar putea fi mai bun sau mai informat.

 Deoarece sunt foarte autocritice și orientate spre detalii, au tendința de a-și privi viața și comportamentul ca și cum ar fi sub un microscop. Fecioarele se pierd în detaliile propriei vieți, iar încercările lor de a fi perfecți se pun pe ei înșiși în fruntea listei de preocupări.

S-ar simți mai bine dacă ar putea acorda mai puțină atenție defectelor lor și mai multă atenție ajutorării celorlalți.

5. Taur

Taurii sunt egocentrici pentru că se concentrează foarte mult pe ceea ce se întâmplă în interiorul lor - cum se simt sau ce au simțit când s-a întâmplat ceva. Au tendința de a se proteja împotriva unor potențiale răni și se fixează pe cele din trecut.


Ei cred că sunt doar atenți la cine lasă să intre în viața lor, dar este vorba mai mult de egocentrismul lor. Taurii pot fi nepoliticoși și disprețuitori față de sentimentele altora. Ei fac toate regulile în viața lor, iar dacă poți fi de acord cu ele, grozav; dacă nu, pleacă la drum.

6. Capricorn

Capricornii au nevoie ca lucrurile să meargă așa cum vor ei, iar dacă nu se întâmplă așa, vor cheltui o mare cantitate de energie și timp pentru a se frământa de ce nu a fost așa. Se vor fixa, se vor concentra și își vor analiza propriile acțiuni, încercând să-și dea seama ce au greșit sau cum ar fi putut face ceva diferit.
Capricornilor nu le place să se considere egocentrici, dar au standarde foarte înalte.

Capricornii pot fi egoiști, un pic vanitoși și plini de ei înșiși. Cu toate acestea, vor ieși din egocentrism dacă este nevoie, dar când vine vorba de autoconservare, se vor pune pe ei înșiși pe primul loc.

7. Balanță

Balanțele vor să fie mai bune și asta presupune multă concentrare asupra lor. Ei încearcă în mod constant să se îmbunătățească și sunt mai mult decât dispuși să spună tuturor despre asta.

Balanțele sunt fascinante și fermecătoare, așa că, dacă petrec puțin prea mult timp vorbind despre ele însele și problemele lor, nu este prea enervant. Sunt suficient de autoironice încât egocentrismul lor să pară amuzant.

Te pot convinge că nu sunt complet egocentrici, ci doar se descoperă pe ei înșiși și vor să împărtășească călătoria lor cu tine.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel