Semnele zodiacale care își MANIPULEAZĂ partenerul. Obțin tot ce își doresc

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash

Unele persoane sunt foarte directe cu gândurile lor și își întreabă pur și simplu partenerul dacă îl iubește sau nu. Dar mai sunt și unii care apelează la manipulare pentru a obține ceea ce își doresc. Iată 5 dintre semnele zodiacale care folosesc jocurile minții. 

 

Gemeni

Flirturi înnăscute în mod natural, Gemenii nu se consideră jucători ai minții, dar se dovedesc a fi așa. Ei se încing și se răcesc cu partenerul lor, ceea ce îi face să se simtă nesiguri. Cu toate acestea, în poziția ta, crezi că toată lumea are un factor adorabil în ea, care constă în a vedea mai degrabă binele decât urâtul. Farmecul tău este mereu activ și știi ce faci, dar pur și simplu îți dorești să nu devină o problemă atât de mare.

 

Balanță

Balanțele adoră să fie într-o relație și au capacitatea de a sări de la un partener la altul după fiecare despărțire. Sunt persoane plăcute și foarte diplomate, iar uneori recurg la jocurile minții, ceea ce tinde să îl facă pe partenerul lor sensibil foarte nesigur, creând tensiuni fără motiv.

 

Scorpion

Acest semn zodiacal este extrem de intens atunci când vine vorba de relații și le place ca lucrurile să fie grele și fierbinți între ei și partenerii lor. În mijlocul tuturor acestor lucruri, au tendința de a se juca cu mintea, făcându-și partenerii să le spună la nesfârșit că îi iubesc. Își testează mult partenerii, ceea ce poate deveni un pic prea mult. Pentru a înrăutăți lucrurile, natura lor secretoasă se adaugă la povară, motiv pentru care doar o persoană puternică și cu multă răbdare se poate întâlni cu ei.

 

Segetător

Sufletul Săgetătorului este ca o pasăre liberă cu teama de a fi legată, închisă într-o colivie. Relațiile serioase îi sperie și au impresia că partenerul lor le va tăia aripile chiar dacă nu face nimic. Se simt limitați și asta îi face să se joace, să-și testeze partenerul fără motiv.

 

Pești

Aceste suflete dulci nu sunt atât de dulci! Pot fi foarte răutăcioși atunci când răbdarea le este pusă la încercare. Dau 100% din ei în orice relație, dar joacă și cartea victimei, manipulându-și partenerul, făcându-l să spună iar și iar că îl iubesc. Jocurile lor mentale pot fi și un simplu flirt cu o altă persoană doar pentru a-și face partenerul să se simtă gelos. Acest lucru le poate face sau le poate distruge relațiile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel