Semnele zodiacale care ÎNȘALĂ cel mai des. Nu poți avea încredere în ei

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Unii oameni au caracteristici care îi determină să înșele. Înșelatul lasă cicatrici emoționale permanente care sunt greu de vindecat. Pentru a vă feri de astfel de persoane, iată câteva semne zodiacale care sunt susceptibile de a înșela.

Gemeni

Gemenii vor căuta instantaneu o altă persoană dacă nu primesc atenția partenerului lor. Nu vor pierde nicio secundă să se întoarcă la o altă persoană. Sunt, de asemenea, foarte indeciși și vor să fie deschiși la cât mai multe opțiuni posibile.

 

Leu

Leii vor întotdeauna să fie în centrul atenției în orice moment. Iar dacă partenerul lor sfidează acest lucru, atunci se vor îndrepta către alții care îi pot face să se simtă fabuloși și uimitori. Nu se vor opri la a înșela cu o singură persoană, ci vor continua să vâneze și pe alții.

 

Scorpion

Odată ce află că partenerul lor i-a înșelat, Scorpionii vor face orice pentru a se răzbuna pe el. Și dacă asta înseamnă, să se culce cu mai multe persoane pentru a se răzbuna pe partenerul lor, atunci așa să fie. Scorpionii sunt oameni loiali, dar atunci când sunt furioși, nimeni nu îi poate opri.

 

Vărsător

Este posibil să nu înșele fizic, dar vor trimite mesaje text și videoclipuri cochete mai multor persoane, cu excepția partenerului lor. Ei știu că înșală, dar nu vor recunoaște niciodată acest lucru. O vor face pentru distracție, emoție și spontaneitate.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel