Semnele zodiacale care își depășesc problemele pe 30 ianuarie 2024. Vor avea parte doar de lucruri frumoase

Data actualizării: | Data publicării:
unsplash, autor Mohamed Nohassi
Descriere foto: unsplash, autor Mohamed Nohassi

În această zi, 30 ianuarie 2024, s-ar putea să ne simțim ca și cum presiunea este atât de mare, încât s-ar putea să nu vrem să ne uităm la ea. Tranzitul nostru al zilei este Luna în trigon cu Pluton și, deși acesta este de fapt un eveniment foarte optimist, este genul de vibrație care ne face să știm că trebuie cu adevărat să ne intensificăm jocul.

1. Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Sentimentul care te însoțește pe tot parcursul acestei zile, 30 ianuarie 2024, este unul de "atât de aproape, dar atât de departe". Vrei să crezi că poți realiza tot ceea ce ți-ai propus și, totuși, iată-te aici, bătându-te pentru că nici măcar nu te-ai apropiat. S-ar putea chiar să fi prezis că acest lucru se va întâmpla, deoarece știi că ai simțit presiune de îndată ce ai decis că trebuie să faci din sfârșitul lunii ianuarie punctul tău de țintă. Faptul că nu ați realizat ceea ce v-ați dorit să realizați vă arde.

În timpul tranzitului Lunii în trigon cu Pluton, vei fi confruntat cu propriile limite, iar acest lucru este de fapt un lucru sănătos pentru tine, Gemeni. Este în regulă să nu fii un supererou, mai ales dacă luăm în considerare că ești pur și simplu o ființă umană. Ideile tale de realizare sunt geniale; ceea ce ai făcut pentru a crea o astfel de frustrare în viața ta este, de fapt, despre faptul că nu te-ai ridicat la înălțimea propriului tău set absurd de idealuri. Eliberează-te de dorința de a fi perfect și totul îți va cădea în brațe.

Așadar, ceea ce poți face pentru a schimba totul este să-ți dai permisiunea de a eșua. În primul rând, doar tu ești cel care vede orice lucru ca fiind un "eșec". Ești doar un om, Gemeni, iar în timpul Lunii în trigon cu Pluton, pe 30 ianuarie 2024, vei ajunge să înțelegi că nu ai nevoie să pui o astfel de presiune nebună asupra ta. Acordă-ți spațiu de respirație și îți vei atinge toate obiectivele... în timp. Totul este în regulă; doar mergi în ritmul tău, nu în ritmul unui olimpic.

2. Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Ceea ce te face să simți că 30 ianuarie 2024 este o zi atât de grea pentru tine este legat de regretele din trecut și de gândul că aceste regrete sunt cu tine în această zi. Este posibil să petreci o bună parte din această zi trăind în trecut, iar acest lucru ar putea să te doboare. Nu iei în considerare tot binele pe care l-ai făcut de atunci; petreci mult prea mult timp în timpul tranzitului Lunii în trigon cu Pluton, retrăind niște amintiri neplăcute.

Ceea ce trebuie să ții minte este că trecutul s-a terminat cu adevărat și că nu poți face nimic pentru a schimba sau rescrie tot ce s-a întâmplat. Viața îți aparține, iar pe 30 ianuarie 2024, s-ar putea să simți că ești în regres. Nu rămâneți în acest sentiment, Fecioară. Îngăduie-ți ceea ce ai nevoie pentru a o scoate din sistem, iar apoi află că trebuie să mergi mai departe.


Aruncă o privire asupra a ceea ce înseamnă cu adevărat această zi pentru tine; aceasta este șansa ta de a sări de pe margine și de a intra în ceva cu totul nou. Încearcă să te concentrezi asupra prezentului și asupra a ceea ce viitorul ar putea eventual să-ți aducă, deoarece ai făcut atât de multe lucruri bune încât ar fi păcat să dai totul peste cap doar pentru că ești într-o stare de spirit ciudată. Nu lăsați acea stare de funk să vă absoarbă până la capăt. Rămâi în momentul prezent, trăiește în prezent și află că ești cu adevărat campionul propriei tale vieți, Fecioară.

3. Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna în trigon cu Pluton poate trage cu adevărat o persoană în jos și, deși știi că te poți ridica oricând, s-ar putea să ți se pară că, pe 30 ianuarie 2024, este puțin mai greu decât de obicei să îți revii și să redevii vechiul tău Capricorn de încredere. Ai multe pe cap și o mare parte din ele au legătură cu presiunea pe care ai pus-o pe tine însuți pentru a face anumite lucruri până la sfârșitul lunii ianuarie, lucruri pe care știi că nu pot fi făcute acum. Bine, și ce dacă? Deci nu poți arăta lumii că ești cel mai rapid realizator al universului, iar asta înseamnă că toată lumea se va uita la tine ca și cum ai fi un fel de eșec halucinant. Asta este complet în capul tău, Capricorn. Ești câștigătorul tuturor timpurilor în toate și știm cu toții acest lucru; problema ta este că, în timpul unor tranzite precum Luna în trigon cu Pluton, te învinovățești pentru că nu ești "cel mai bun".

Ceea ce poți face pentru a te ajuta în această zi este să-ți amintești că există întotdeauna ziua de mâine și că nimeni de pe acest pământ nu te ține la standardele la care tu, tu însuți, te ții. Aveți timp să realizați totul, trebuie doar să vă ritmați și să înțelegeți că viața este un proces și că nu totul se rezumă la datele obiectivelor și la semnele de super-realizare. Vei fi bine dacă vei reuși să te ierți pe tine însuți în această zi, 30 ianuarie 2024.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel