Selly s-a mutat cu iubita lui. Ce sumă colosală plătește artistul lunar pentru chirie

Data publicării:
Selly și iubita, sursa instagram
Descriere foto: Selly și iubita, sursa instagram

Selly și iubita lui s-au mutat împreună într-un apartament de lux, iar pentru asta, artistul scoate din buzunar o sumă colosală.

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. A început de la o vârstă fragedă, iar acum a ajuns să câștige sume foarte mari de bani. Andrei Șelaru are și propria emisiunea TV, iar recent a lansat și primul curs de vlogging din România, care s-a bucurat de un succes imens. Selly este pasionat de ceea ce face și are planuri mari pentru viitorul său. 

Cunoscutul vlogger s-a mutat în București și a locuit într-un apartament cu 2 camere, dar a decis că el și partenera lui aveau nevoie de mai mult spațiu, motiv pentru care acesta a căutat un alt apartament pentru ca iubita lui, Smaranda, să aibă toate condițiile. Cei doi s-au mutat într-un apartament de lux lângă pădurea Băneasa, iar pentru chirie, artistul scoate din buzunar o sumă colosală. Înainte de a se muta, Selly plătea 850 de euro, iar acum prețul a sărit la 2.000 de euro. 

”Doar ce s-a eliberat și mai trebuie schimbată mobila. (…) Este un apartament cu trei camere. O să fie refăcut aproape totul pe aici. Este mai spațios decât unde stăteam înainte. Bine… și prețul este mult mai mare. Foarte multă verdeață.

Suntem înconjurați de pădure. (…) Așa o împac și pe Smără, pentru că este în natură, așa cum îi place ei și nu este nici foarte departe de București. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva.

M-am mutat de la 850 de euro la 2.000 de euro. Este ceva de plătit, însă cel mai important este că e foarte serios din punct de vedere al securității”, a spus Selly în cel mai recent vlog.

 

Câți bani câștigă Selly din YouTube

Chiar dacă s-a vehiculat că ar fi strâns deja primul milion de euro, Selly nu a vrut să dea curs zvonurilor și nu a spus cât a câștigat până acum din Youtube. 


„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact.

Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire”, a adăugat vloggerul în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel