Selly și-a făcut toate poftele în Dubai: „Am experimentat din toate bucătăriile”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Selly a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre delicatesele pe care le-a degustat în vacanța din Dubai. 

Selly a petrecut aproape o săptămână în Dubai, alături de Smaranda, iubita lui. 

Selly a fost cazat la unul dintre cele mai înalte hoteluri de 5 stele din lume (355 metri, intrat și în Cartea Recordurilor) – Marriott Marquis Dubai. Fascinat de ceea ce a putut vedea de la fereastra etajului 50 atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, Selly a profitat și a și degustat mâncarea a două dintre restaurantele hotelului: vita servită à la carte de la restaurant Prime 68 (etajul 68) și mâncarea tailandeză de la Tong Thai – restaurantul- semnătură al hotelului. 

Selly a experimentat tot felul de delicatese și nu s-a reținut de la a-și face poftele în materie de mâncare.

 ”Deși înainte să plec în Dubai m-am așteptat să ajung acolo și să mănânc doar mâncare locală, am experimentat din toate bucătăriile. Am avut în hotel o grămadă de restaurante din tot felul de culturi și bucătării diferite. Am mâncat și mâncare libaneză, dar și tailanedeză și sushi. Efectiv, fiind în vacanță am mâncat tot ce am avut poftă”, a declarat Selly pentru Spectacola. 

 

Show-ul care le-a tăiat respirația

Selly și Smaranda s-au bucurat într-una dintre seri și de faimosul show La Perle. Celor doi li s-a tăiat la propriu răsuflarea în timpul spectacolui cu apă (2,7 milioane de litri în timpul show-ului), care are loc într-un teatru special conceput, de ultimă generație, din Al Habtoor City, cel mai căutat din oraș, cu acrobați de clasă mondială, care plonjează de la o înălțime de 25 de metri și „zboară” prin sală cu macarale de mare putere, care se mișcă cu viteze de până la 15 km/h. Uimirea maximă a venit în momentul în care într-o sferă metalică 4 motocicliști au sfidat gravitația si au facut curse în cerc, în aer - la propriu. Nici lui Selly, nici Smarandei nu le-a venit să creadă ceea ce tocmai văzuseră! 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience