Selly și-a deschis aprozar? Vlogger-ul are propriul sortiment de legume: roșiile Selly

Data publicării:
Selly, sursa foto Instagram
Descriere foto: Selly, sursa foto Instagram

Andrei Șelaru pare că vrea să cucerească și lumea afacerilor. După succesul incredibil din online și lansarea propriul show de televiziune, Selly are o nouă idee care ar putea avea succes. 

Selly este unul dintre cei mai de succes tineri din România, a cucerit Youtube-ul încă de la o vârstă fragedă și recent și-a lansat și propriul show de divertisment pe TV. 


Pe Instagram are peste 1,7 milioane de urmăritori și se bucură de admirația multor tineri din România. Tocmai de aceea, Selly postează foarte des pe InstaStory și este mereu pus pe glume. Recent, acesta a distribuit pe Instagram o fotografie cu niște roșii,  care aparent îi poartă numele. Evident, este doar o greșeală făcută de un comerciant, dar Selly, cu spiritul de antreprenor a văzut totul ca pe o afacere profitabilă. 


„Mi-am deschis aprozar, prieteni, vă aștept să gustați noul sortiment de roșii Selly”, a glumit vlogger-ul pe InstaStory. 

 


Selly este bun prieten cu Dorian Popa și nu de puține ori, cei doi s-au tachinat în online. Tot pe Instagram, Selly a glumit pe seama stilului vestimentar al lui Dorian, spunând că ochelarii lui seamană cu cei ai doctorului stomatolog. Filmarea a fost făcută chiar din cabinetul medicului. 


„Sunt aici cu domnul doctor și am un mesaj pentru Dorian Popa. Doriane, ți-ai uitat ochelarii aici, la cabinet, la domnul doctor. Ăștia sigur sunt ai tăi!”, i-a transmis vloggerul lui Dorian Popa printr-un InstaStory.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel