Selly s-a mutat într-un apartament de jumătate de milion de euro. Cât plătește vloggerul chiria: Am zis că dacă mă mut să fie ceva mai mișto, mai luxos

Data publicării:

Selly este unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri din România. La cei 20 de ani ai săi, Andrei Șelaru nu se uită la bani și trăiește o viață luxoasă. 

Selly s-a apucat de vlogging când avea 10 ani. A urcat rapid în topurile preferințelor internăuților și astăzi face sute de mii de euro din online. 

„M-am apucat de foarte tânăr și când Youtube-ul er la foarte început la noi. Eu aveam 10 ani când m-am apucat.

Am prins foarte ușor care e mersul și ce trebuie să fac pe platforma ca să cresc. Am avut norocul de a fi când pe Youtube nu erau prea multe opțiuni de conținut. Mi-am asigurat o creștere etapizata, dar sigura. Din ziua unu am început să cresc. Asta în 2012, atunci m-am apucat, acum 9 ani”, a spus Selly la Teo Show. 


Până acum, tânărul stătea cu chirie într-un complex rezidențial din Pipera, unde plătea o chirie de 850 de euro. Se pare că pandemia i-a crescut cifrele din cont tânărului, care s-a decis să se mute într-un apartament de trei ori mai scump, lângă pădurea Băneasa. Casa în care locuiește celebrul vlogger costa 500 000 de euro, și deși își permitea să o cumpere, Selly a decis să o închirieze, la prețul de doar 2.350 de euro pe lună. Tânărul spune că motivul principal pentru care s-a mutat din vechea locuință este securitatea. Nu se simțea în siguranță. 

 

„Eram perfect mulțumit de vechiul apartamentul din Pipera, dar am avut niște probleme de securitate. Cineva mi-a furat numărul de înmatriculare, moment în care am zis că e un mic pericol și am zis să mă tirez de aici. Am zis să mă mut unde securitatea e la mama ei. Am zis că daca mă mut să fie ceva mai mișto, mai luxos. Aici plătim, cu loc de parcare și cu tot, 2.350 de euro pe luna. 
Eu sunt la o vârstă unde mi se schimba gusturile și nu am vrut să investesc bani și timp și peste câțiva ani să nu-mi mai placa. Daca aș fi cumpărat ceva similar, nu am văzut de ce să blochez 500 de mii euro și să nu-i investesc în altceva mai smart”, a declarat tânărul în emsiunea prezentată de Teo Trandafir, de la Kanal D. 


Iubita vloggerului, Smaranda, s-a ocupat de amenajarea apartamentului. 


Noua locuință dispunde de 3 camere, astfel că este un pic mai mare decât precedenta.  

”Doar ce s-a eliberat și mai trebuie schimbată mobila. (…) Este un apartament cu trei camere. O să fie refăcut aproape totul pe aici. Este mai spațios decât unde stăteam înainte. Bine… și prețul este mult mai mare. Foarte multă verdeață.

Suntem înconjurați de pădure. (…) Așa o împac și pe Smără, pentru că este în natură, așa cum îi place ei și nu este nici foarte departe de București. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva.

M-am mutat de la 850 de euro la 2.000 de euro. Este ceva de plătit, însă cel mai important este că e foarte serios din punct de vedere al securității”, a spus Selly în cel mai recent vlog.

Youtube video image


Câți bani câștigă Selly din YouTube

 

Chiar dacă s-a vehiculat că ar fi strâns deja primul milion de euro, Selly nu a vrut să dea curs zvonurilor și nu a spus cât a câștigat până acum din Youtube. 


„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact.

Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire”, a declarat vloggerul în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel