Selly s-a înrolat în Armata României. Imagini inedite din timpul instrucției: „Alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii”

Data publicării:
Selly, foto Facebook, MAPN
Descriere foto: Selly, foto Facebook, MAPN

Selly s-a înrolat în Armata României! Celebrul vlogger s-a înrolat în cadrul noului stagiu militar voluntar pentru tinerii români. 

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, s-a înrolat în Armata Română. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a instituției și vine însoțit de o  serie de imagini cu vedeta, din timpul instrucției.


”Avem colegi noi!

Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten.
Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!”, este anunțul făcut de Ministerul Apărării Naționale pe rețeaua de socializare.


În urmă cu ceva timp, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a anunţat un proiect de stagiu militar voluntar pentru tinerii români cu vârste între 18 şi 35 de ani. Potrivit declarațiilor oficialului, tinerii vor primi o soldă între  1.500 și 2.000 lei pe lună, urmând ca la finalul stagiului, să existe posibilitatea ca absolventul să primească o primă de înscriere, echivalentul a trei salarii medii.


Stagiu militar voluntar pentru românii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani


Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, le pune la dispoziția tinerilor un stagiu militar volunar, în care timp de 4 luni petrecute în unitate, să se pregătească pentru o carieră militară. Ideea a venit după ce aceștia au obervat reacțiile din social media, de unde au dedus că mai mulți oameni ar fi dornici pentru o pregătire militară minimă: „Avem în transparență în această toamnă cred că o să reușim să trecem în Parlament un proiect de lege pentru stagiu militar voluntar. Patru luni ar fi maximum pentru pregătire militară, în funcție și de armă, de specialitate. Stai în unitate. Evident ai echipament gratuit, primești și o soldă, nu am stabilit sumele exact”, a declarat ministrul Apărării, la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel