Selly, la un pas de tragedie în timp ce se afla la volanul bolidului de lux: „Mergeam cu mașina pe un bulevard din București”

Data publicării:
Selly, foto Instagram
Descriere foto: Selly, foto Instagram

Selly a trecut prin spaima vieții lui în timp ce se plimba cu mașina prin București. Vloggerul a fost la un pas de o tragedie. 

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, este unul dintre cei mai de succes vloggeri din România. Acesta a cunoscut faima de la o vârstă fragedă, iar acum se bucură de o viață la care mulți tineri de vârsta lui doar visează. 


Selly a dezvăluit că a trecut prin spaima vieții lui în timp ce se afla la volanul bolidului de lux pe care îl deține. Vloggerul se plimba prin Capitală și spune că a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza unui geam deschis. 


Tânărul spune că a observat cum un obiecte greu se îndreaptă spre mașina lui. Norocul a fost de partea sa, căci a scăpat ca prin urechile acului. 


''Mergeam cu mașina pe un bulevard din București și aveam geamul din dreptul șoferului deschis și din sens opus a zburat un obiect foarte greu, ori o piatră, ori ceva sărit din linia de tramvai, ceva de genul. A zburat spre mașină, a lovit ușa și geamul, dar a fost la câțiva centimetri distanță de a intra prin geam, și de a mă lovi direct pe mine, și dacă mă lovea, la viteaza aia, nu cred că eram bine.


Nu am apucat să mă sperii pentru că nici nu am conștientizat ce a lovit până când m-am uitat, și nici nu mi-am dat seama ce a fost, însă mi-am dat seama că a fost foarte aproape de mine. Data viitoare voi merge cu geamurile închise'', a declarat Selly în exclusivitate la Antena Stars.


Selly a dezvăluit cum a reușit să ajungă unul dintre cei mai de succes vloggeri din România: „Am început să filmez absolut tot ce făceam prin casă”


Vloggerul a dezvăluit, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, că banii pe care i-a câștigat din Youtube nu au venit peste noapte. Tânărul a luat primul contact cu lumea vloggingului în adolescență, după ce părinții i-au cumpărat o cameră video, iar el a început să filmeze tot ce făcea prin casă


„Totul a început implorându-mi părinții să îmi ia o cameră video, când eram foarte mic, pe la 6-7 ani. Nu știam încă de existența YouTube, însă ce vedeam eu la televizor cu absolut tot ce era media mi se părea atât de fascinant, mi se părea un complet alt univers. Nimeni din familia mea nu avea nicio legătură cu universul respectiv, mama e profesoara de matematică, tata este inginer silvic. Când mi-au cumpărat, în sfârșit, o cameră, camera de 500 de lei, am început să filmez absolut tot ce făceam prin casă. Așa a început totul, ulterior am aflat de YouTube, făceam meditații la engleză, prin clasa I, a II-a, iar în clasa a V-a am postat primele chestii pe internet. A fost fost foarte epatizată creșterea aceasta, nu s-a întâmplat deloc peste noapte”, a declarat Selly în podcastul lui Damian Drăghici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel