Selly îl taxează dur pe Irinel Columbenu, după ce a ajuns la azil: ”Ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18. I-a plăcut tinerețea. Uite cum era și cum a ajuns...”.

Data publicării:

Selly a făcut o serie de ironii, la adresa lui Irinel Columbeanu, după ce fostul milionar a pierdut toată averea și a ajuns la azil. 

 

Vița lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical, după ce a pierdut toată averea și a ajuns să-și trăiască viața într-un azi de bătrâni. Dacă unii au sărit în ajutorul fostului milionar, alții l-au criticat pe Irinel Columbeanu pentru acțiunile sale pe care le-a făcut de-a lungul timpului. 

Selly îl taxează dur pe Irinel Columbenu, după ce a ajuns la azil

Selly se numără printre cei care nu au avut nicio compasiune față de Irinel Columbeanu. Acesta a făcut o serie de ironii la adresa fostului milionar. 

'Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la 1 milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața (…). Chiar ghinion a avut omul ăsta. Uite cum era și cum a ajuns azi. Cine a fost omul ăsta, câți bani a avut. Șmecherie, dar ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18 ani. (…) Râdeam noi, dar ajungem și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie.', a spus Selly pe canalul său de Youtube.

Selly: „18 ani și 50 de ani. I-a plăcut tinerețea, prospătura”

„A luat-o pe Monica de la 18 ani. De la 18 ani, mă, auzi. El câți ani aveai el aici? 18 ani și 50 de ani. I-a plăcut tinerețea, prospătura. Dar el ce se aștepta să se întâmple? Fata asta avea toată viața împreună, era clar că nu o să dureze și nu o să stea cu el. După ce ai luat-o la 18 ani și a fost gagica ta, tu o mai faci prostituată? (…) El mergea cu Rolls Royce și omul lui care-l păzea, bodyguard, merge cu un Logan. Arăta urât.„, a mai continuat Selly.

Ce pensie primește Irinel Columbeanu lunar

Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat ca fostul milionar să ajungă în această situație fără precedent, întrucât viața de lux din trecut nu ar fi anticipat acest lucru, fostul soț al Monicăi Gabor nu a avut de ales, iar astăzi se chinuie să găsească bani pentru a trăi de pe o zi, pe alta. Acesta a dezvăluit recent faptul că încasează și o pensie minimă din partea statului român, însă nu vede niciodată banii, întrucât banca îi oprește direct, din cauza datoriilor pe care fostul om de afaceri le-a făcut de-a lungul timpului. Mai mult, dacă în trecut, se bucura de foarte multe bunuri și proprietăți, în prezent, Irinel Columbeanu spune că nu mai are nimic pe numele său.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil, potrivit click!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel