Selly, donație de 100.000 de euro pentru educație. De unde va face rost de atâția bani

Data publicării:
Selly, sursa foto Instagram
Descriere foto: Selly, sursa foto Instagram

Selly este un exemplu pentru mulți tineri din România. A reușit să își urmeze visul și a devenit cel mai de succes vlogger din România. 

Vloggerul Selly este cunoscut deja pentru toate criticile pe care le-a adus sistemului educațional din România, iar de câteva luni bune se luptă pentru o reformă în educație. Pentru a le arăta tuturor cât de importantă este investiția în sistemul școlar, Selly vrea să doneze 100.000 de euro. Selly va dona această suma doar dacă va câștiga procesul pe care îl are cu un post de televiziune care a propagat un fake news despre el. 


„Nu m-am băgat în acest proces ca să mă îmbogățesc eu. De aia și donez banii pe care îi voi câștiga, dacă îi voi câștiga. Nu vreau să rămân cu niciun leu în buzunar după procesul ăsta, vreau să îi donez către educație. Nu știu încă unde voi dona acești bani. Până voi câștiga eu procesul vor mai trece 2-3 ani. O să mă documentez să vad unde este cel mai bine să donez acești bani ca să dea rezultate”, a spus Selly în cel mai recent videoclip postat pe canalul lui de Youtube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel