Selly devoalează secretele Buzz House: Câți bani a luat Iorga pentru film /video

Data publicării:
Sursa foto: captură video Youtube, Cancan
Descriere foto: Sursa foto: captură video Youtube, Cancan

Într-un interviu recent, Selly a dezvăluit câteva aspecte surprinzătoare din culisele producției Buzz House, scoțând la iveală provocările financiare și emoționale ale industriei cinematografice.

Potrivit lui Selly, costurile filmului au crescut rapid de la 750.000 de euro la un milion de euro. "Filmul costă 1.000.000 de euro, hai s-o spunem pe aia dreaptă", a declarat el. "E cel mai scump film pe care l-am coprodus vreodată. Eu vin cu aproape jumătate din acești bani la masă, banii mei din buzunar. Imaginează-ți dacă împarți 1.000.000 de euro la cele 21 de zile de filmare!", a spus acesta pentru Cancan.

Selly a adăugat: "Cam așa vine, 40.000 de euro pe ziua de filmare, împărțit la 12 ore. Și începi să vezi cam cât costă o oră de întârziere, spre exemplu. Plus că nu e doar costul întârzierii respective și faptul că echipa stă degeaba o oră. E faptul că poate nu mai ai când să refilmezi chestia aia, pică lumina prost sau e ultima zi la locația respectivă. Procesul de a face filme e uimitor, este extraordinar de satisfăcător, dar este în același timp extraordinar de stresant. Imaginează-ți 80 de oameni care trebuie să lucreze în sinergie perfectă".

Cu toate acestea, Selly este hotărât să livreze un produs de calitate, chiar dacă acest lucru înseamnă să depășească bugetul inițial: "Pe măsură ce îți dai seama că filmul e foarte bun, nu vrei să îl sacrifici. Mereu începi cu o chestie în care vrei să salvezi costuri, dar pe măsură ce vezi că lucrurile merg foarte bine, te asiguri că nu vrei să o strici pe final".

Întrebat despre costurile actorilor, Selly a declarat: "Cred că nu mulți producători s-ar apuca să spună asta, dar eu o să o spun, așa mi se pare fair. Întotdeauna, când am discutat prețurile, am încercat să fiu corect".

În ceea ce privește colaboratorii săi, Selly a menționat că bugetul pentru actori și echipă a fost semnificativ. Despre Iorga, de exemplu, a spus că: "N-aș vrea să intru în aceste detalii, suma este una foarte consistentă, dar și ea (n.r., Iorga) cred că o să livreze oamenii în cinema. Mai ales având în vedere ce se întâmplă între ea și Elicopter sau ceea ce se speculează a se întâmpla și faptul că noi speculăm asta în film. Eu cred acest duo va aduce mulți oameni în cinema. Dar la Iorga este o sumă cu patru zerouri".

 

VEZI ȘI: Cu câte femei s-a iubit Selly:

https://www.spectacola.ro/cu-cate-femei-s-a-iubit-selly_38469.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel