Selly câștigă bani grei din Youtube. Ce venituri are vloggerul: „E o mândrie pentru mine”

Data publicării:
Selly, foto Instagram
Descriere foto: Selly, foto Instagram

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri din România. Tânărul se bucură de un succes imens și are planuri mari pentru viitor. 

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. A început de la o vârstă fragedă, iar acum a ajuns să câștige sume foarte mari de bani. Andrei Șelaru are și propria emisiunea TV, iar recent a lansat și primul curs de vlogging din România, care s-a bucurat de un succes imens. Selly este pasionat de ceea ce face și are planuri mari pentru viitorul său. 


„E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a declarat Selly, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.


Chiar dacă s-a vehiculat că ar fi strâns deja primul milion de euro, Selly nu a vrut să dea curs zvonurilor și nu a spus cât a câștigat până acum din Youtube. 


„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact.

Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire”, a mai adăugat vloggerul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel