Selly: “Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate”

Data publicării:

Selly, cel mai tânăr invitat de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Dezvăluirile celui mai influent român din mediul online, în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D

Selly, unul dintre cei mai influenți români din mediul online, un multimilionar în subscriberi și în vizualizări pe rețelele sociale, ceea ce i-a adus și primul milion de Euro, la majorat, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D! 

La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube și, de atunci, a primit din cadrul acestei platforme două premii de argint și unul de aur pentru crearea de conținut. În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România.

În prezent, la 22 de ani, în cei 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film. În offline, Selly a devenit cunoscut publicului larg pentru opiniile critice aduse sistemului de învățământ din România, precum și din dezbaterile cu diverși oameni de televiziune.

 “Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate”, mărturisește, în exclusivitate, Selly, cu privire la una dintre deciziile luate de acesta în viață.

“Cât de bun e Selly la driblinguri verbale?”, “Câte cărți ați citit?”, “Cât de important a fost să luați notă mare la BAC?”, “Câți bani pierdeți ca să mergeți la școală?”, “V-a înfrânt televiziunea?”, “Cât trebuie să influențeze un influencer?”, “Cât valorează brandul Selly?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Selly în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel