Selly a dat lovitura cu noul său film: TABĂRA, peste The Matrix și Spiderman

Data publicării:
Tabara
Descriere foto: Tabara

TABĂRA, filmul realizat de Selly, este cel mai vizionat film din România, după weekend-ul lansării, depășind The Matrix și Spiderman

Filmul TABĂRA, care a avut premiera în cinematografe pe 31 decembrie, a înregistrat, după primul weekend de la lansare, 65.000 spectatori în cinematografe, lucru ce îl pune pe locul 1 în Box Office-ul românesc al weekendului respectiv. Producția românească, ce îl are pe Selly în rol principal, a depășit Matrix Resurrections, care a avut un total de 60.000 de spectatori din ziua lansării sale (24 decembrie) și Spiderman No Way Home în weekendul 31 decembrie – 2 ianuarie.

TABĂRA este un film românesc independent, care spune povestea unor tineri ce ajung într-o tabără specială, unde sunt învățați să scape de dependența de tehnologie, de la telefoane mobile și tablete, la dependența de rețelele de socializare.

“Vreau să le mulțumesc celor care au mers la cinema și au dat o șansă producției TABĂRA. Mă bucur că în această perioadă de pandemie, în condițiile de 50 la sută capacitate în cinematografe, comunitatea noastră a vrut să vadă filmul. Mulțumesc fiecărui spectator în parte și sper că le-a plăcut TABĂRA cel puțin cât ne-a plăcut nouă să-l facem.”, spune Selly.

Filmul TABĂRA este a treia producție cinematografică Viva la Vidra lansată, după “5GANG: Un altfel de Crăciun” (2019) și „Miami Bici” (2020). Și, la fel ca la producțiile anterioare, TABĂRA este pe locul 1 la deschidere, ceea ce face ca 3 din 3 filme Viva la Vidra să cucerească Box Office-ul românesc după primul weekend de la intrare în cinematografe.

“Mă bucură faptul că reușim să aducem publicul la filme autohtone în fiecare an, iar Tabăra este on track să devină cel mai vizionat film românesc lansat în 2021. Asta înseamnă că este al treilea an consecutiv în care filmele noastre sunt cele mai vizionate filme lansate în anul respectiv. Fiecare zâmbet pe care filmul Tabăra îl aduce pe fețele celor care îl vizionează adaugă la motivarea de a continua să facem producții românești.” spune Alexandra Hash, producător executiv. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel