Selly a criticat dur România, chiar de 1 Decembrie: ”Este un COMUNISM photoshopat”

Data actualizării: | Data publicării:
Selly, sursa foto Instagram
Descriere foto: Selly, sursa foto Instagram

Selly a vorbit în prima sa emisiune, lansată pe 1 decembrie, despre românii care au emigrat în alte țări. 

Sely și-a lansat canalul de Youtube pe 1 Decembrie, iar cu ocazia zilei Naționale a României, acesta a vorbit în prima ediție cu și despre România. 

Dacă până acum ne adresam întrebări despre istoria României și despre faptul ”de ce românii nu sunt mulțumiți” de țara lor, Selly spune totul pe față și lămurește lucrurile. 

” În primul rând cu migrant este omul care se mută mereu, un emigrant este omul care pleacă din țara lui, iar imigrantul este cel care ajunge în altă țară pentru a trăi”, a spus Selly pe canalul lui de Youtube. 

Plecarea românilor din țară a fost o problemă pentru România din totdeauna, din punct de vedere economic. Însă nu toată lumea cunoaște cauzele pentru care românii iau această decizie. Șelly ne explică de ce românii fac această alegere.

”Românii au plecat masiv din România, încă după Revoluție, dacă plecai din România înainte de 1989 ori erai cu comuniștii și aveai treabă pe afară, ori fugeai ilegal, cum a fugit Nadia Comăneci. Pe vremea respectivă nu aveai voie să ieși din țară decât dacă aveai treabă oficială din partea statului. Nadia Comăneci a fugit din țară cu o lună înainte de Revoluție”, a spus Selly pe contul lui de Youtube. 

Deși am devenit o țară liberă, democratică, românii  au plecat din propria țară, când practic toți trebuiau să rămână. 

”Românii au plecat din cauza mineriadelor. Din cauza celor 3 mineriade. Mineriadele erau oamenii care au fost chemați să restabileasco ordinea, pentru că asta fac ei când nu sunt la muncă. În anul 1989, la câteva zile de la Revoluție, au venit niște băieți la conducere, care se numeau FSN, cu gândul să salveze România, însă oamenii și-au dat seama că erau aceeași oameni din fost conducere. Oamenii s-au gândit ce mai era de făcut. În umra acestor evenimente oribile, foarte mulți studenți și specialiști au decis să plece din România, deoarce țara aceasta a devenit un comunism fotoshopat”, a mai adăugat Selly



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel