Secretul operațiilor estetice de succes. Cât acid hialuronic ar trebui folosit. Dr. Daniela Diveică explică / EXCLUSIV

Data publicării:
Acid hialuronic, sursa pixabay/ autor Sam Moqadam
EXCLUSIV
Descriere foto: Acid hialuronic, sursa pixabay/ autor Sam Moqadam

Dr. Daniela Diveică a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre operațiile estetice și administrarea corectă a acidului hialuronic.

Una dintre cele mai importante trasaturi faciale sunt buzele. Pentru femei, cu cât buzele sunt mai senzuale, cu atât acestea atrag mai mult atenția persoanelor de sex opus, dar și a celor de același sex. O metodă inedită de obținere a unui aspect senzual este mărirea acestora prin injectarea de acid hialuronic.

Medicii esteticieni mizează pe păstrarea unui aspect cât se poate de natural al buzelor și al întregii fizionomii. Acest lucru se întâmplă și în cabinetul Dr. Daniela Diveică, care a explicat, în exclusivitate pentru Spectacola, cum trebuie să fie etapele de injectare a acidului hialuronic în buze.

"Eu recomand pacientelor să injectăm cantități mici de acid hialuronic la perioade scurte de timp, în defavoare unei cantități foarte mari din prima injectare. Buzele au tendința lor de a se așeza. Nu există un spațiu gol în care intră acidul hialuronic. El se așează odată cu mișcările naturale de vorbit, de mâncat și automat, cantități mici repetate la o perioadă mai scurtă de timp se așează și arată mult mai natural decât dacă am injecta o cantitate foarte mare dintr-o singură etapă.", a spus  dr. Daniela Diveică,  în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel