Secretul lui Filip Munteanu. Cum a reușit cel mai mic actor din „Clanul” să ia castingul și cum face față filmărilor / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Filip Munteanu
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Filip Munteanu

Filip Munteanu, în vârstă de 12 ani, este cel mai mic actor din serialul „Clanul”, difuzat pe Pro TV. Tânărul care îl interpretează pe Florinel a dezvăluit în exclusivitate pentru Spectacola cum a reușit să îi cucerească pe producători să ia rolul, cum face față filmărilor, dar și care a fost cea mai grea secvență pe care a avut-o.

Chiar dacă sezonul 3 din serialul „Clanul” s-a încheiat, telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură noul sezon, pentru că filmările deja au început, iar actorii sunt pregătiți să încânte, din nou, publicul.

Unul dintre actorii care a cucerit inimile publicului, Filip Munteanu, a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre modul în care se descurcă să îmbine filmările pentru „Clanul” cu spectacolele pe care le are la Opera Comică pentru Copii și școala. Mai mult, el ne-a dezvăluit cum a reușit să îi cucerească pe producători să ia rolul, cum face față filmărilor, dar și care a fost cea mai grea secvență pe care a avut-o.

Spectacola: Ai filmări pentru serialul „Clanul”, joci și în spectacole la Opera Comică pentru Copii, ai și școală, cum reușești să faci față și cum te organizezi?

Filip Munteanu: Sunt destul de organizat, îmi prioritizez activitățile săptămânale în funcție de proiectul din perioada respectivă. Lipsesc rar de la școală, am timp după-amiază și de odihnă și de distracție. 
 

Spectacola: Ce ne poți spune despre Opera Comică, în ce spectacole ai jucat până acum, ce rol ți-a plăcut cel mai mult, dar și care a ți s-a părut cel mai greu?
       
La Opera Comică am jucat în Muzicalul Madagascar, Muzicalul Sunetul Muzicii și Muzicalul School of Rock. 
Cel mai mult mi-a plăcut să joc rolul lui Kurt Von Trapp, iar cel mai greu a fost rolul lui Lawrence pentru că am cântat și la pian, iar partitura nu este grea dar se cântă foarte repede. 

Spectacola: Spune-ne un lucru memorabil pe care l-ai trăit la Opera Comică pentru Copii.

Filip Munteanu: Cele mai frumoase momente pe care mi le amintesc și care mă emoționau cel mai tare, erau aplauzele de la sfârșitul spectacolelor. 

Spectacola: Cât despre serialul Clanul, cum i-ai cucerit pe producători la casting, astfel încât să ajungi să-l joci pe Florinel?

Filip Munteanu: Casting am avut cu trei regizori și pentru că nu am avut emoții deloc cred că i-am cucerit cu felul meu de a fi. Mai cred că m-am potrivit foarte tare pe rol. Sunt foarte multe asemănări între mine și Florinel.


Sursă foto: Instagram/Filip Munteanu

Spectacola: Ai emoții la filmări? Cum faci să nu se vadă asta la televizor?
      
Filip Munteanu: Nu prea mai am emoții la filmări. M-am obișnuit cu ce se întâmpla pe set. Doar trebuie să-mi învăț textul foarte bine și în rest totul decurge perfect.


Spectacola: Ai avut zile mai proaste la filmări? Cum ai reușit să te pui din nou pe picioare?
  
Filip Munteanu: Am avut zile mai grele nu proaste. Fie la filmările din vară, pentru că îmi era foarte cald, fie iarna când era mai frig. În rest nu am avut nicio problemă.


Spectacola: Care a fost cea mai grea secvență pe care ai avut-o?
     
Filip Munteanu: Cea mai intensă secvență a fost cea cu explozia de la finalul primului sezon. Și a mai fost destul de grea și secvența când m-a amenințat Ciomag cu pistolul la cap, când eram răpit. 

Sursă foto: Instagram/Filip Munteanu

Spectacola: Cum văd colegii și profesorii faptul că ești deja o vedetă la doar 12 ani? Te susțin în ceea ce faci?
    
Filip Munteanu: Toți mă susțin foarte mult și apreciază efortul pe care-l depun la toate activitățile mele. 
 

Spectacola: Știm că mama ta este cea mai mare susținătoare a ta și că după ce citești singur textul acasă, îl repeți apoi cu ea. Care este cel mai important sfat pe care ți l-a dat și cum te încurajează?
       
Filip Munteanu: Cel mai importante sfaturi de la ea sunt să am curaj și încredere în mine, să muncesc și să lupt pentru visele mele. 

 
Spectacola: Având în vedere că tatăl tău a făcut senzație în fotbal, te-ai gândit să explorezi și zona aceasta?
     
Filip Munteanu: Daaa!!! Am început de curând să fac fotbal și îmi place foarte mult. Nu știu dacă voi avea cariera tatălui dar momentan sper să ajung la cât mai multe antrenamente.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de F i l i p M u n t e a n u (@filipmunteanu20)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel