Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Data publicării:
FOTO FACEBOOK Chuando Tan
Descriere foto: FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Toată lumea vrea să descopere secretul tinereții fără bătrânețe. 

Secretul pentru a rămâne tânăr pentru totdeauna este căutat de sute de companii din industria frumuseții. Cu toate acestea, pare că există deja cineva care a reușit să învingă trecerea timpului.

Chuando Tan a început să pozeze ca model în anii '80. Câțiva ani mai târziu a descoperit că pasiunea sa adevărată era fotografia. Astfel, a început în cele din urmă să-și posteze lucrările pe rețelele sociale.

Totul pare complet normal, cu excepția unui detaliu surprinzător: în loc să arate ca un bărbat de aproape 60 de ani, Tan pare încă să fie un tânăr de nu mai mult de 20 de ani. De fapt, s-a născut în Singapore pe 3 martie 1966, așa că are deja 58 de ani.

La început, rețelele sociale ale sale se bazau pe munca sa, dar când a început să-și arate fața, urmăritorii nu au întârziat să apară.

"Mi-am deschis contul de Instagram urmând sfatul unui prieten, care mi-a spus că un fotograf trebuie să fie activ social. Pentru a diversifica puțin conținutul contului, care era plin de lucrările mele, am decis să postez câteva fotografii cu mine și astfel să îmi pot împărtăși ideile în comentariile care însoțesc fotografiile", a zis el.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CHUANDO TAN 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey)

În prezent, are aproape un milion și jumătate de urmăritori care nu sunt doar fani ai talentului său remarcabil ca fotograf, ci și ai secretului său pentru "eterna tinerețe". Cu toate acestea, a dorit să clarifice faptul că îngrijirile sale se bazează doar pe o alimentație sănătoasă și exerciții fizice zilnice.

Astfel, consumând multă apă, evitând alcoolul și zahărul și luând cina cu salate ușoare, a reușit să își mențină forma de zile mari. În plus, un sfat pe care îl oferă întotdeauna este să dormi mult și să te culci la ora 23.00: "Merită să te culci devreme, deoarece după un somn odihnitor, vei putea face mult mai multe lucruri în timpul zilei", scrie 20min.es.

Tan este de părere că ești ceea ce mănânci și crede că starea de sănătate a unei persoane și aspectul său depind 70% de alimentele pe care le consumă și 30% de exerciții.

De aceea, el consumă 6 ouă fierte tari la micul dejun, cu doar 2 gălbenușuri (din cauza colesterolului). În plus, bea un pahar de lapte și uneori adaugă avocado cu fructe de pădure la micul dejun. Aceasta este o cantitate bună de proteină și energie pentru începutul zilei.

Pe lângă ouă, el mănâncă pui cu orez, legume la grătar și supă de pește în timpul zilei. Fotograful recunoaște că înghețata este slăbiciunea sa și de aceea uneori o consumă, dar doar în prima parte a zilei. De asemenea, evită cafeaua și ceaiul, dar bea multă apă. Nu fumează, nu consumă alcool și mănâncă o salată din verdeață proaspătă la cină.

Tan face antrenament de forță de 4 ori pe săptămână, sau cel puțin de 3 ori dacă este prea ocupat. Nu petrece mai mult de 30 de minute pe această activitate. Antrenamentul de forță este întotdeauna urmat de antrenament cardio. Mai mult, încearcă să înoate în fiecare zi - merge la piscină seara și înoată acolo timp de aproximativ o oră.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CHUANDO TAN 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey)

Poate sună banal, dar câți dintre noi facem ceea ce ne place cu adevărat și vrem să facem? Poate că aceasta este cheia tinereții eterne? Pentru că tot ceea ce faci afectează psihicul și, prin urmare, întregul corp.

Tan spune: "Am încercat multe joburi diferite și m-am oprit la ceea ce îmi place cu adevărat. Iubesc oamenii, iubesc comunicarea, îmi place să organizez o sesiune foto și îmi place să fac poze. Dacă faci ceea ce nu-ți place, atunci te vei simți rău și, desigur, nu îți va întări sănătatea."

Unii oameni sunt siguri că Tan face intervenții de chirurgie plastică și folosește unele cosmetice speciale. Dar iată ce spune el: "Am pielea sensibilă, de aceea există doar două lucruri pe care le folosesc zilnic: gel de curățare pentru față și cremă hidratantă."

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CHUANDO TAN 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey)

 

Odată i s-a făcut cadou o procedură cu botox. A încercat-o, dar nu i-a plăcut efectul. Nu a mai vizitat cosmeticienii de atunci. Cu toate acestea, Tan recunoaște că folosește vopsea de păr din cauza firelor sale de păr grizonate.

 

 

VEZI ȘI: Nebunie cu părintele Pimen la Suceava! Preotul Alexandru Lungu dă cărțile pe față: Invidia nu mă reprezintă, oricât ar încerca unii să mi-o impută:

https://www.spectacola.ro/nebunie-cu-parintele-pimen-la-suceava-preotul-alexandru-lungu-da-cartile-pe-fata-invidia-nu-ma-reprezinta-oricat-ar-incerca-unii-sa-mi-o-imputa_38616.html

 

VEZI ȘI: Ai probleme banale cu ochii? Medicul Monica Pop a zis ce trebuie să faci ca să nu-ți distrugi definitiv vederea:

https://www.spectacola.ro/ai-probleme-banale-cu-ochii-medicul-monica-pop-a-zis-ce-trebuie-sa-faci-ca-sa-nu-ti-distrugi-definitiv-vederea_38460.html

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CHUANDO TAN 陈传多 (@chuando_chuandoandfrey)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel