Sebastian Țopescu, motivul pentru care a decis să lase moda pentru televiziune. Cum l-au influențat părinții săi: „Sper că tata este mândru”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Sebastian Țopescu, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Sebastian Țopescu, Spectacola

Sebastian Țopescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, motivul pentru care a renunțat la modă pentru televiziune. 

Sebastian Țopescu este unul dintre cei mai tineri realizatori de emisiune din media românească. Acesta are un proiect în cadrul TVR, însă recunoaște că marea pasiunea a lui a fost și va fi întotdeauna moda. 

Sebastian Țopescu, motivul pentru care a decis să lase moda pentru televiziune

Cu toate astea, fiul regretatului Cristian Țopescu, a lăsat moda pe locul doi și s-a axat pe televiziune. Recent, Sebastian Țopescu a fost în emisiunea „Oracolul vedetelor”, realizată de Georgiana Ioniță- Toader, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care a decis să intre în această lumea a presei. Tânărul recunoaște că nu s-a ferit niciodată de numele părinților săi și lucrurile pe care le-a învățat de la ei l-au ajutat să ajungă în acest punct. 

„Nu m-am ferit niciodată de o carieră în televiziune, nu m-am ferit niciodată de numele părinților mei. știu că este un fel de trend între copiii de „vedete” să se ascundă cumva de părinți  sau să încerce complet să fie o altă persoană, dar la mine nu a fost cazul, pentru că, tot ce am eu față de părinții mei este doar iubire și respect și consider că toate lucrurile pe care ei m-au învățat au adus ca eu să ajung în acest punct. Nu aș vrea să mă ascund de ei, eu mă mândresc cu ei. Dacă oamenii o să considere că nu sunt lucrurile pe meritul meu sau poate tot ce fac eu se datorează numelui meu, astea sunt niște opinii care vor rămâne general valabile oricât de mult m-aș zbate eu. Până la urmă, interesul meu nu este să schimb opinia publică pe chestia aceasta, pentru că fiecare are dreptul la opinia lui. Eu îmi doresc să aduc niște proiecte și să aduc niște lucruri și să mă vadă oamenii pentru cum sunt eu, cu toate că, poate mă judecă la început, măcar să mă asculte vorbind și după să își formeze o părere. Dacă, în continuare este negativă, până la urmă nu are cum să te placă toată lumea. Este un fel de iluzie când devii persoană public, și anume că trebuie să te placă toată lumea, dar nu este adevărat. ”, a spus Sebastian Țopescu.

Sebastian Țopescu: „M-am zbătut foarte tare ca să pot să le fac pe amândouă”

Deși a intrat în televiziune, Sebastian Țopescu recunoaște că moda rămâne în continuare marea lui pasiune. 

„Eu am lucrat în modă de la 15 ani și nu a fost pentru că am încercat să fug de părinți, ci pentru că asta este pasiunea mea. Munca mea a fost tot timpul în străinătate, pentru că, eu și mutându-mă foarte mult, eu nu am simțit neapărat un loc care să-mi fie acasă, adică nu simt neapărat că relaționez cu spiritul cultural al României, precum nici nu simt că relaționez cu spiritul cultural al Germaniei sau Italiei. Cumva, eu simt că sunt printre toate și doar urmez această lumină a mea, care sunt visurile și pasiunile mele. Moda în continuare rămâne pasiunea mea, moda rămâne în continuare meseria mea. Eu nu mi-am oprit munca mea din afară pentru acest proiect. Cumva, m-am zbătut foarte tare ca să pot să le fac pe amândouă, dar eu fiind foarte perfecționist, îmi place să le și fac foarte bine, pentru că am observat că există această tendință de „hai că se poate”, din păcate cu mama mea care este strictă, cumva, nu s-a putut la mine în casă cu „se poate și așa”. Ori e foarte bine, ori mai încercăm până este foarte bine. ”, ne-a mai spus tânărul. 

Fiul lui Cristian Țopescu este sigur că tatl său este mândru de el și speră să-i ducă numele mai departe. 

„Eu mă bucur foarte tare că sunt în televiziune. Sunt sigur și sper că tatăl meu este mândru de mine și sper să pot să duc numele acesta mai departe, fie că oamenii o să mă țină minte drept Basti, fie că mă țin minte ca fiind fiul lui Țopescu, pentru mine tot aia e, atâta timp cât ei gustă și pot să asimileze din lucrurile pe care eu le pun în lume. ”, a mai spus Sebastian Țopescu. 

Vezi interviul integral mai jos: 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel