Sebastian Țopescu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sebastian Țopescu, fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, este invitatul Georgianei Ioniță Toader în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Sebastian Felix Țopescu - Basti, fiul regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu şi al realizatoarei TVR Christel Ungar, a intrat recent în lumea televiziunii. 

Tânărul Basti și-a făcut un nume în lumea modei, pășind în acest domeniu la o vârstă fragedă - 15 ani. 

Deși a intrat în lumea televiziunii, el continuă să lucreze la  trei reviste internaţionale de modă, fiind chiar nominalizat în 2021, în Italia, în lista celor 21 de stiliști ai anului, de către I-D Italy.

Cu toate că părinții săi sunt nume cu rezonanță în televiziune și presă, Basti și-a dorit un drum al lui, așa că și-a început cariera în Italia, unde a studiat moda la Institutul European de Design de la Milano, afirmându-se ca stilist, editor de modă, curator și regizor de videoclipuri de modă, scurtmetraje, unele dintre ele premiate în diverse ocazii.

De curând, s-a hotărât sã arate că are multe de spus și în România, călcând astfel pe urmele părinților săi, dar și a surorii. Sebastian Țopescu este moderatorul emisiunii „Vis sau realitate”, prin care încearcă să îndeplinească visurile abandonate ale unor personalități din România. 


Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 23 iunie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                  

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                      

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                   

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                  

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                     

Site: https://www.spectacola.ro/                      

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola        



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel