Sebastian Dobrincu dă de pământ cu artista Corina Bud: „Își scuză incapacitate sau mediocritatea criticându-i pe alții”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Cătălin Mărută. Sursă foto/Instagram/Corina Bud
Descriere foto: Captură video: YouTube/Cătălin Mărută. Sursă foto/Instagram/Corina Bud

Sebastian Dobrincu nu s-a mai abținut și și-a spus părere, fără rețineri, despre Corina Bud. Artistul a mărturisit că are o problemă cu oamenii care comentează atunci când nu este cazul.

Apariția lui Babasha la concertul Coldplay a stârnit numeroase controverse, după ce tânărul de 22 de ani a cântat manele pe Arena Națională din București, în fața a 50.000 de spectatori. Cântărețul a fost fluierat și huiduit de public. După prima seară a concertului, Babasha a fost susținut de zeci de artiști. I-au luat apărarea și și-a exprimat părerea public despre prestația lui la concertul Coldplay. Corina Bud nu a fost însă de acord cu momentul lui Babasha și nu a ezitat să-și arate nemulțumirea. 

La finalul concertului, artista a început să întrebe oamenii ce părere au avut despre „momentul cu manele”, dar și să le filmeze reacțiile, ca mai apoi să pună pe pagina sa de Instagram. Aceasta a fost criticată de internauți pentru gestul ei. După câteva zile, Corina Bud a revenit cu un mesaj în care și-a prezentat scuze, recunoscând că și-a cerut iertare personal și de la Babasha.

Sebastian Dobrincu dă de pământ cu Corina Bud: „Își scuză incapacitate sau mediocritatea criticându-i pe alții”

Se pare însă că și Sebastian Dobrincu a rămas cu un gust amar după gestul făcut de artistă. Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artistul a acceptat provocarea sosurilor iuți. Întrebat dacă a existat vreo vedetă care l-a dezamăgit și cu ce, el nu a ezitat să răspundă.

„Corina Bud, nu mă cunosc cu dumneaei. Am o problemă cu oamenii care îi trag în jos pe alții, nu doar vedete, că așa este natura întrebării. În general oamenii care stau pe margine și comentează, fără să fie pe terenul de joc sau spectatori, dar își dau cu părerea și critică, experții, «părerologii'»... Am o problemă cu ei. Nu știu, mi se par niște oameni care își scuză incapacitate sau mediocritatea criticându-i pe alții și nu mi se pare cinstit. Dar nu am nimic cu dumneaei în mod direct, nu o cunosc. Mă refer aici la povestea cu Babasha”, a mărtusit Sebastian Dobrincu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și:  Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

„Am o problemă în general cu oamenii care stau pe margine și critică, ei nefiind parte din joc sau fără să pună osul la treabă”

Deși nu o cunoaște personal pe Corina Bud și susține că nu ar fi trebuit să intervină în această poveste, Sebastian Dobrincu a mărturisit că nu înțelege de unii oamenii critică în mod gratuit de pe margine.

„Orice poveste are cel puțin două părți și cu siguranță există un motiv, dar așa a fost văzută de din afară situația. Nu vreau să mă implic. Nu mă cunosc cu dumneaei și cu siguranță nu ar fi trebuit să mă bag în subiect, dar am o problemă în general cu oamenii care stau pe margine și critică, ei nefiind parte din joc sau fără să pună osul la treabă”, a mai precizat Sebastian Dobrincu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel