Sebastian Bălan, bilet de adio, pe rețelele de socializare. Internăuții au anunțat poliția și l-au SALVAT

Data actualizării: | Data publicării:

Actorul Sebastian Bălan a șocat pe toată lumea în urmă cu câteva ore, postând pe rețelele de socializare un mesaj care părea a fi un bilet de adio. 

Actorul Sebastian Bălan a scris pe Facebook un mesaj care a speriat internăuții. Oamenii s-au gândit că acesta ar avea de gând să recurgă la un gest necugetat, iar că mesajul ar fi, de fapt, un bilet de adio. 


”La revedere! Vă iubesc pe toți! Sărut mâna mamă! Te iubesc Liviu! Pa Alina!”, este mesajul scris de Sebastian Bălan, pe contul său de Facebook.

Internăuții au reacționat imediat și au început să-i trimită meaje în care încercau să-l readucă la gânduri mai bune, crezând că acesta intenționează să se sinucidă.  

Un apropiat al actorului a comentat la postare și a dat de înțeles că acesta nu trece printr-o perioadă prea bună și că s-ar putea confrunta cu o depresie. 

”Seby nu este ok! Chiar daca rade si e vesel, depresia il macina de multa vreme! Sunt prea departe pentru a putea sa-i ofer suportul de care are nevoie dar cei care sunteti acolo, nu judecati dupa aparente, ajutati-l!”, a scris un apropiat al actorului. 

 

Poliția a intervenit la timp

La scurt timp după postarea actorului, Florin Ghioca, un bun prieten al acestuia, a anunțat că Sebastian Bălan a fost găsit de poliție și că se află în afara oricărui pericol în acest moment. 


”POLITA L-A GASIT ACUM. Este in regulă. Asta e tot ce contează. Nu a luat nicio pastilă. Detalii să vă dea el când o fi cazul. Mulțumesc tuturor pentru că v-a păsat! Stay safe. PS: Poliția vă roagă să nu îl mai sunați, pe el sau pe cei din familie în seara asta.”, a scris Florin Ghioca la postarea lui Sebastian Bălan.

„Am facut tot ce am putut. Mă mir ca s-a rezolvat atat de rapid, mai ales ca nu era acasă... Sincer, mă așteptam la tot ce e mai rău. Mă bucur că (aproape) totul e in regulă. Vorbim... Ma duc sa imi revin un pic”, a mai dezvăluit Florin Ghioca în cadrul aceleiași postări.


Sebastian Balan a studiat actoria, a jucat in piese de teatru, a fost voce in productii de animatie, a colaborat in filme romane dar si straine. În urmă cu câțiva ani, actorul a deschis un teatru de păpuși. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel