Se răcește vremea: Temperaturi negative în Capitală! Alina Șerban, meteorolog ANM, anunță că ”se va depune strat de zăpadă”

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Annie Spratt
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Annie Spratt

Alina Șerban, meteorolog ANM, a spus cum va fi vremea în perioada următoare.

"Avem o vreme capricioasă, cu alternanțe termice de la o zi la cealaltă, astfel încât dacă în această dimineață a fost foarte rece în mod deosebit în centrul țării, acolo unde temperaturile au fost negative, până la -7 grade în depresiuni, chiar și în zona periferică a Capitalei am avut temperaturi ușor negative, până la -2 grade, ei bine, astăzi vorbim despre temperaturi mai ridicate decât în mod normal la această dată pentru partea de sud, de vest și de este a teritoriului, acolo unde minimele vor atinge 15-17 grade, iar mâine chiar și mai mult decât atât.

Alina Șerban, ANM: Nici măcar toamna cu adevărat nu putem spune că vine 

Vorbim despre maxime de 19-20 de grade în partea de sud-vest a teritoriului, temperaturi cu 8 grade mai mari decât ar trebui să avem la această dată. Însă, un front atmosferic rece va traversa teritoriul țării noastre, dinspre vest către est, și va determina precipitații sub formă de ninsoare la munte, acolo unde a mai nins și zilele trecute. Se va depune strat de zăpadă, dar și ploi în partea de sud-est a teritoriului, acolo unde vom avea averse însoțite de descărcări electrice și chiar intensificări de scurtă durată ale vântului.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel