„Se poartă glezna la vedere”. Adina Buzatu dezvăluie tendințele în moda masculină: Care sunt cele mai mari greșeli în alegerea șosetelor

Data publicării:
Adina Buzatu, foto Instagram
Descriere foto: Adina Buzatu, foto Instagram

Adina Buzatu dezvăluie că moda gleznelor la vedere este la putere. Stilista vine cu câteva atenționări pentru domni.

Invitată în platoul emisiunii „Dimineți cu noi”, de la Kanal D, Adina Buzatu a vorbit despre tendințele în modă din primăvara 2022. Stilista le recomandă domnilor să nu se sfiască să poarte culori și să abordeze un stil lejer, dar studiat. 

„Dragilor, în primul și în primul rând, vrem să vedem culoare, țesături naturale, lejeritate studiată! Adică nu suntem neglijenți, ci nu să vedem că n-am stat 20 de ore în oglindă. (…) Ideea este că avem ținute elegante, pentru că vin ceremoniile și oamenii își doresc să știe cum se îmbracă. Mulți dintre ei fac o confuzie între covorul roșu de la Oscar și propria nuntă. Trebuie să știți că cel mai important lucru este să te pui în evidență”, a explicat Adina Buzatu, în emisiunea Dimineți cu noi, de la Kanal D. 

 

Adina Buzatu: „Se poartă enorm glezna la vedere”

Mai mult, stilista afirmă că moda gleznelor la vedere este foarte apreciată printre domni. Aceasta vine cu câteva sfaturi pentru asortarea șosetelor cu încălțămintea. 


„Tricoul se poartă foarte mult, mai ales la costum, la birou. Te poți duce așa la birou și cu sneakers. Și, mai nou, pentru că tot se comentează gleznuța la vedere, dacă se poartă sau nu, să știți că se poartă enorm glezna la vedere, dar atenție, cu sneakers sau pantofi lejeri, nu cu pantofi eleganți (…) Iar ciorapii nu trebuie să se vadă deloc, în acest context”, a mai spus Adina Buzatu la Kanal D.

 

“Dragilor, in primul si in primul rand, vrem sa vedem culoare, tesaturi naturale, lejeritate studiata! Adica nu suntem neglijenti, ci nu sa vede ca n-am stat 20 de ore in oglinda (…). Ideea este avem tinute elegante, pentru ca vin ceremoniile si oamenii isi doresc sa stie cum se îmbracă. Multi dintre ei fac o confuzie intre covorul rosu de la Oscar si propria nunta. Trebuie sa stiti ca cel mai important lucru este sa te pui in evidenta”,  considera  Adina Buzatu . 

 

Ţinuta la control. Ce NU purtăm NICIODATĂ la o cină romantică. Adina Buzatu, cele mai tari sfaturi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel