Se împlinesc 3 luni de când Flick a cerut-o de soție pe Denisa: ”M-am întors brusc spre el, era în genunchi lângă vană...”

Denisa Flick, foto instagram
Descriere foto: Denisa Flick, foto instagram

Acum 3 luni, Flick și Denisa au spus DA unei povești de dragoste sinceră. Cum a început totul

Flick și Denisa formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din shobizzul românesc. Aceștia au dat startul, acum 3 luni de zile,  unei povești de iubire. Pe zi ce trece cei doi sunt din ce în ce mai fericiți. Pozele de pe instagram confirmă acest lucru. 

Denisa a dat din casă și a povestit pe contul ei de instagram cum a fost cerută în căsătorie

 

”Acum 3 luni (21.08.2020) ne aflam în orașul care se întinde pe două continente. Deși de obicei stăm împreună în “vană” (cum se spune în Ardeal) @flick_domnulrima a spus, pentru prima dată că el nu vrea să intre cu mine ci vrea să stea pe margine și să îmi scrie poezii. Eu fiind în vană nu știam ce făcea el în timp ce cotrobăia prin cameră și nici nu am observat că în buzunar avea o cutie mică de bijuterii. Pe când am terminat de făcut poza asta, a terminat și poezia, iar eu foarte curioasă i-am zis să-mi citească, dar nu mi-a citit.... ci mi-a dat mie carnețelul. După ce am citit m-am întors brusc spre el, era în genunchi lângă vană și avea în mână cutia deschisă cu cel mai frumos inel din lume. Nu știu cine a avut emoții mai mari, dar amândoi eram cu ochii în lacrimi... la fel cum îi am și acum și de fiecare dată când povestesc cuiva cum am fost cerută în căsătorie de sufletul meu pereche. Te iubesc, Sebastian”, a spus Denisa pe contul ei de instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Denisa Filcea (@11denisahodisan11)

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 24 noi 2020, 19:07 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience