Se deschide primul magazin de machiaj pentru bărbați din lume. Ce produse vor putea cumpăra domnii

Data publicării:

Produse de machiaj, în lupta împotriva problemelor de sănătate mentală la bărbați. O companie britanică a găsit soluția perfectă pentru a încuraja domnii să aibă mai multă grijă de ei.

O companie din Marea Britanie a anunțat că va deschide primul magazin de machiaj pentru bărbați din lume, la Londra.

Brandul oferă o gamă de produse pentru bărbați, inclusiv creme hidratante colorate, concealer, geluri pentru barbă și sprâncene, toate adaptate pieței masculine.

Pe lângă vânzarea unei game complete de produse cosmetice, magazinul va oferi bărbaților și posibilitatea de a se informa despre opțiunile de machiaj și de a testa produsele.

 

Foto: War Paint For Men/ Facebook


Compania spune că principiul fondator a fost acela de a oferi domnilor mai multe opțiuni de îngrijire personală și, prin faptul că arată și se simt mai bine, de a îmbunătăți încrederea în sine a bărbaților, potrivit DailyStar.


Danny Gray,  fondatorul compeniei, este un susținător al mișcărilor de combatere a problemelor de sănătate mintală a bărbaților, o temă care va fi prezentă și în magazin.

Acest lucru a dus la o colaborare cu un grup non-profit de bărbieri de top, instruiți în domeniul sănătății mintale, pentru a ajuta la prevenirea suicidului.

Magazinul va fi primul sediu permanent al acestui grup, iar prin plata unei tunsori, clienții vor contribui la salvarea de vieți.

Fondatorul magazinului de make-up pentru bărbați, Danny Gray, a declarat pentru DailyStar: "Sunt atât de mândru și entuziasmat să deschid primul magazin din lume de machiaj pentru bărbați la Londra.


"Pentru mine a fost atât de important mesajul acestei acțiuni. Nu este vorba doar de a deschide un magazin pentru a vinde produse, ci de a crea un loc în care oamenii să aibă o experiență diferită.


"Am vrut să creez un loc relaxat și primitor care să îi ajute pe bărbați să se simtă confortabil pentru a purta o conversație și a afla mai multe despre machiaj, a se tunde sau chiar a vorbi despre sănătatea mintală.

"Tot ceea ce încercăm să facem ca brand este normalizarea machiajului la bărbați, pentru a-i ajuta să se simtă mai încrezători, iar magazinul nostru este aici pentru a face exact acest lucru."

Primul magazin din lume se va deschide pentru public vineri, 23 iulie.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel