Scurtmetrajul 'And Then the Bear', regia Agnes Patron, a câştigat Trofeul Animest

Data publicării:
Denise Jans, foto unplash
Descriere foto: Denise Jans, foto unplash

Scurtmetrajul "And Then the Bear", regia Agnes Patron, a fost desemnat câştigătorul Trofeului Animest la cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Internaţional de Animaţie.

"Acest film a fost aproape de perfecţiune", a afirmat Wouter Jansen, precizând că decizia de acordare a trofeului scurtmetrajului ''And Then the Bear'' a fost luată în unanimitate de membrii juriului, potrivit Agerpres.

Gala de premiere s-a desfăşurat în cadrul unei ceremonii speciale, difuzate în secţiunea Cinema Virtual. Titlurile ediţiei au fost premiate cu trofeele sustenabile, realizate din sticle de plastic de Cristina Milea, scenografa distinsă anul acesta cu Premiul UNITER.

Prezentate exclusiv în mediul online, cele mai noi şi mai premiate filme ale anului au putut fi urmărite, pentru prima dată în istoria evenimentului, concomitent, de pe întreg teritoriul României.

Cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Animest s-a desfăşurat în perioada 9 - 15 noiembrie şi a fost organizată de Asociaţia Animest, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, Potrivit AGERPRES.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel