Scrisoarea emoționantă a unui copil pentru Moș Crăciun. De necrezut ce a cerut micuțul

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

O scrisoare emoționantă scrisă de un copil pentru Moș Crăciun a devenit virală pe internet. Nimnui nu i-a venit să creadă ce își dorea micuțul de sărbători.

Toate scrisorile către Moș Crăciun sunt speciale, sunt emoționante și poartă în ele dorințe dintre cele mai surprinzătoare. Dincolo de inocență și de frumusețea fiecărui cuvânt scris, copiii așază pe hârtie un strop din miracolul Nașterii, din bucuria sărbătorii. Deși perioada sărbătorilor trebuie să fie una magică și plină de fericirire, din păcate unii nu au posibilitatea financiară pentru a-și achiziționa cadourile mult dorite.

Milioane de copii îl așteaptă pe Moș Crăciun să vină cu cadourile, dar nu toți primesc ceea ce își doresc. Din nefericire, există sute de copii care nici nu îndrăznesc să viseze la vreun cadou din partea moșului, și asta pentru că știu că părinții lor nu au posibilități. Una dintre scrisorile către Moș Crăciun a atras în mod special atenția și a devenit virală pe internet, lăsând pe toată lumea cu ochii în lacrimi.

Copilul i-a cerut lui Moș Crăciun să treacă și pe la el. Matei a îndrăznit să îi ceară moșului doar niște biscuiți și ciocolată. Băiețelul nu a uitat-o nici pe mama lui, astfel că i-a cerut moșului să îi aducă mamei sale ingrediente pentru a face mâncare și să nu mai plângă. Pe final, Matei i-a cerut și niște portocale pentru bunica sa și câte ceva pentru cățeluș.

„Dragă Moș Crăciun, eu sunt Matei și am 8 ani. Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiți și să treci și pe la noi. Eu îmi doresc biscuiți și ciocolată. Pentru mami te rog să aduci ceva să facă mâncare ca să nu mai plângă când credem că nu o vedem. Pentru bunica să aduci multe portocale și să nu îl uiți nici pe Bobiță.„, a fost scrisoarea lui Matei.

„Mult prea mulți săraci și puțini binefăcători”,”sunt mii de familii care nu au ce să pună pe masă, să cotească și aia cu pensii speciale durerea copilului”,”dorințe simple și curate„, au fost o mică parte dintre comentariile internauților.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel