Schimbările pe care trebuie să le facă toate cele douăsprezece zodii până pe 21 iunie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Brooke Cagle
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Brooke Cagle

Horoscop Sezonul Gemenilor.

Sunt sigură că mulți dintre voi ați întâlnit la un moment dat următorul citat: “Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența dintre ele!“. Și dacă nu știați de el și mai bine. Tranzitul Soarelui în Gemeni mai durează până pe 21 iunie, timp suficient să învățați ceva nou. 

După cum spuneam, fiecare dintre noi va fi nevoit, deci va trebui, să facă unele schimbări până când vom trece în sezonul Racului. Vestea bună este accea că Soarele va fi aspectat în mod benefic de Marte și Jupiter. Deci pe undeva vom găsi motivația și energia să ne ocupăm de unele proiecte pe care le-am tot amânat. Sau de ce nu? Poate de data aceasta le vom duce la capăt bucuroși. Comunicarea va fi cheia succesului. Aceea autentică, aceea care ne ajută să ne conectăm mai ușor la oamenii din jurul nostru. Astrele chiar oferă veselie, chef de viață, dorință de a învăța. Depinde doar de noi cât de mult vom profita. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Vor fi destule schimbări în ceea ce privește chestiunile administrative, posibile examene și drumuri. La voi treaba legată de comunicare este serioasă, atât cea verbală, cât și cea non-verbală. Deci acte, documente, birocrație. Nu uitați că Marte și Jupiter se află în semnul vostru! Ce înseamnă? Că se poate!

Taur/ Ascendent în Taur

Schimbări în zona banilor, a veniturilor, a cheltuielilor. E posibil să regândiți întreaga strategie financiară. Chiar veți fi mult mai implicați în negocieri. Aveți grijă că s-ar putea să fiți și mână spartă. Deseori, vă veți trezi într-un monolog interior. Toutuși, prea multă ruminație strică!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele intră în semnul vostru, vă aduce vitalitate, poftă de viață, o să vă planificați concediul, o să ieșiți, o să mergeți la tot felul de evenimente. Să nu mai spunem de doza în plus de curaj și vanitate! O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru voi e o perioadă de retragere, nu veți ieși foarte mult. Nu mai sunteți la fel de dornic de a merge la evenimente. Aveți grijă la somn, la tot ce înseamnă stil de viață. Evitați să stați în preajma persoanelor toxice. Posibile schimbări în ritmul somnului. După 21 iunie vă veți mai reveni. 

Leu/ Ascendent în Leu

Participați la noi evenimente, cunoașteți alți oameni, apare o perspectivă nouă asupra vieții. Vă vedeți cu prieteni mai vechi. Chiar dacă există o porție sănătoasă de nehotărâre, nu vă lăsați până nu faceți schimbările necesare. Nu luați nimic personal din ce se întâmplă cu prietenii.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel