Schimbări majore pentru TOATE ZODIILE după 11 mai! Află CUM vei fi tu afectat!

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Tamara Bellis
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Tamara Bellis

Horoscopul. Unul dintre cele mai importante tranzite ale anului 2022 este intrarea lui Jupiter în Berbec de pe 11 mai. 

În horoscopul unui an, unul dintre cele mai importante aspecte este tranzitul lui Jupiter. De ce? Pentru că această planetă, denumită Marele Benefic, este responsabilă de creștere, expansiune, oportunități și fericire. Și vrem să le spunem oamenilor care sunt domeniile în care pot crește. Mai pe scurt, ce anume le merge bine în anul respectiv. 

Începând cu 11 Mai, Jupiter își va începe tranzitul în semnul Berbecului. Unde va sta până pe 28 octombrie. Fiecare dintre noi va simți acest tranzit. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie.

Taur/Ascendent în Taur

Vei avea impresia că nu te poți baza pe nimeni și nimic. Nu îți place să faci nimic în lipsa unui plan bine pus la punct. În 2022 te vei surprinde chiar și pe tine. Vei lua decizii pe ultima sută de metri, te vei alia cu persoane pe care nu le-ai fi considerat demne altădată, vei mai renunța la ideile fixe. Vei ajusta totul din mers. De fapt, noțiunea de compromis va căpăta alt sens.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Laitmotivul anului 2022 va fi "următorul pas". În carieră, în relație, în educație. Intrarea lui Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor, în perioada 11 mai - 28 octombrie, va aduce noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Dar Saturn vrea să faci lucrurile cu sens. Deci încearcă să nu fii turistul clasic.

Rac/Ascendentul în Rac

În perioada 11 mai-28 octombrie, te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc. Și să le aducă respect. De asemenea, mulți vor dori să își pună pirostriile.

Citește continuarea pe ASTROSENS

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel