Schimbări majore în sezonul Gemenilor pentru toate zodiile! Vedem lucrurile din alt unghi! Perspective noi între 21 mai și 21 iunie 2022

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Sharon McCutcheon
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Sharon McCutcheon

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în exclusivitate vești despre ce anume se luminează în viața noastră odată cu intrarea Soarelui în semnul Gemenilor de pe 21 mai. Acest „sezon al Gemenilor” va ține până pe 21 iunie și va fi unul efervescent care ne mai scoate la aer.

Ce aduce Sezonul Gemenilor între 21 mai – 21 iunie?

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Zodiile de foc vor prinde aripi în Sezonul Gemenilor! Se vor desprinde de situații, oameni, locuri care nu le mai folosesc la nimic. Viața le va surâde atunci când vor fi dispuse să facă o schimbare, oricât de mică ar fi ea. Sau de fiecare dată când vor interacționa cu persoane noi. Recomandabil ar fi să asculte ce zic ceilalți, nu doar să audă. Nici nu își dau seama câte informații prețioase vor primi. La finalul sezonului, își vor da seama cât de mult se pot adapta în mod conștient în momentele mai stresante.

Zodiile de apă vor fi cele mai încercate în Sezonul Gemenilor. Acești nativi vor fi nevoiți să renunțe la ceva, să se ocupe de curățenie la propriu și la figurat sau să se preocupe de liniștea sufletească. De altfel, le este recomandat să caute o luminiță cât de mică acolo unde este cel mai puternic întuneric din viața lor. Deci să nu fugă de frici, mai degrabă să le îmbrățișeze și să învețe să le gestioneze.

Zodiile de pământ vor fi obligate să facă următorul pas. Să nu mai aștepte momentul potrivit, ci să comunice ce își doresc sau de ce anume au nevoie. Sezonul Gemenilor îi va provoca serios pe acești nativi pentru că le va arăta că „Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană”.

Zodiile de aer vor fi cele mai avantajate de Sezonul Gemenilor, ne trasmite astrologul Daniela Simulescu. Vor beneficia de energie, încredere și prospețime. Bineînțeles, astrele vor să vadă din partea acestora și dorința de a schimba ceva. Astfel, vor reuși să se descurce în toate activitățile ce țin de procese cognitve. De asemenea le recomand Gemenilor, Balanțelor și Vărsătorilor să nu stea prea mult pe acasă.

Cuvinte-cheie pentru fiecare zodie/ascendent în sezonul Gemenilor:

Citește continuarea pe ASTROSENS

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel