Horoscop. Schimbări bune pentru Berbec, Leu și Vărsător. Riscuri crescute pentru Scorpion, Fecioară, Săgetător și Pești

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop Marte staționar în Gemeni.

Marte își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor pe 30 octombrie. Va rămâne așa până pe 12 ianuarie, iar efectele lui se vor păstra până pe 25 martie. Deci mai avem câteva zile în care să facem unele schimbări în mod voit. Pentru că pe urmă, nu vom mai putea controla noi totul. Ci ne vom lovi de o zăpăceală continuă în care toți vor avea nevoie să rezolve probleme. Și de aici imaginează-ți ce va ieși! 

 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Încearcă de pe acum să faci drumurile necesare și să mai rezolvi din activități. Rezolvă-ți problemele cu frații și surorile, rudele apropiate, e posibil să ai tot felul de evenimente legate de aceștia sau de relația cu ei. Totodată, este vorba despre drumuri, excursii, călătorii. Marte în casa a treia e destul de agresiv atunci când vine vorba de comunicare, ai grijă ce anume spui. 

Taur/ Ascendent în Taur

Rezolvă-ți problemele financiare cât încă mai poți! Pentru că Marte va fi în casa a doua până în luna martie a anului viitor, așadar, vorbim despre cheltuieli, cheltuieli foarte mari, căci lui Marte în Gemeni îi place să cheltuiască, să „ardă” în acea zonă, deci apar pierderi, însă apar și noi metode de câștig, alte resurse, soluții, puteți să cereți o primă, un bonus, dar să cereți și mai mulți bani, să nu rămâneți în zona de confort.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

La voi e cu dus și cu întors! Sunteți cei mai bucuroși deoarece intrarea lui Marte în semnul vostru o să vă ajute, dar o să vă și agite. Trebuie să țineți cont de faptul că tot ce s-a întâmplat după 20 august va fi reluat și reluat. Veți fi nervoși, supărați, sarcastici. Marte vă ajută să faceți ce nu ați fost în stare să faceți ani de-a rândul. Dar nu într-un mod liniștit. În relația cu șefii, cu colegii, nu mai aveți chef de compromisuri, de concesii, nu mai lăsați de la voi. Nu mai aveți chef să faceți pe plac nimănui. Marte vine cu furie multă, cu agresivitate. Vărsați-vă furia în diverse activități!

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel