Schimbare majoră la B1 TV. Adrian Ioniță, noul producător general al postului de televiziune

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adrian Ioniță, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Ioniță, facebook

Cel mai longeviv producător de la Antena 3 s-a  mutat la B1 TV. Adrian Ioniță a fost numit producător general al postului de televiziune. 

Noi schimbări majore la postul de televiziune B1 TV. Adrian Ioniţă este noul producător general, iar Andreea Munteanu a fost numită Editor General al B1 TV, potrivit paginademedia.ro

Andreea Munteanu a fost mai bine de zece ani producător al emisiunilor prezentate de Dana Chera (fostă Grecu), dar cariera ei a început în anii 90 şi include presă scrisă, dar şi televiziune (a început ca editor la Marius Tucă Show).

A lucrat 16 ani la Antena 3, ca editor şi producător. În ultimul an a fost Senior Producer la Etno TV.

Adrian Ioniţă în intrat în presă tot în anii 90 şi a bifat redacţii ca Uniplus Radio sau Pro FM, după care a intrat în grupul Intact. La început a fost producător şi chiar a prezentat divertisment, după care a trecut la Observator şi apoi la Antena 3, chiar de la lansarea staţiei, în 2003.

Ca producător, a lucrat pentru toate emisiunile şi evenimentele speciale ale Antenei 3. Ca longevitate, emisiunea la care a fost producător pentru cel mai mult timp a fost Punctul de întâlnire, cu Radu Tudor. A produs-o de la început şi până la ieşirea din grilă a emisiunii, când Antena 3 s-a transformat în Antena 3 CNN, anul trecut

Andrea Munteanu (ca editor general) şi Adrian Ioniţă (ca producător general) completează echipa de conducere a ştirilor B1 TV, alături de Ovidiu Buduşanu (redactor-şef).

Buduşanu a fost numit redactor-şef în februarie 2022, după plecarea din B1 TV a lui Mihai Stegerean.

Andreea Munteanu, Carte de vizită:

- Senior Producer Etno TV, din februarie 2022 şi până în martie 2023. Producător al emisiunilor realizate de Dana Chera (fostă Grecu). 

- A lucrat 16 ani la Antena 3 - editor şi producător al emisiunilor staţiei. Cel mai mult - cam zece ani - a fost şi producătorul emisiunii La ordinea zilei, prezentată de Dana Grecu şi Radu Tudor.

- Şase ani la Antena 1 (2000-2006), unde a lucrat ca editor la Marius Tucă Show.

- Colaborator al agenţiei de presă Reuters (1997-2000)

- În anii 90, a debutat la ziarul Ora (1994-1995). A urmat Radio 2M Plus, şi ziarul Azi.

- De aproape zece ani, deţine site-ul casesicalatorii.ro

Adrian Ioniţă, Carte de vizită:

- Producător de la lansarea staţiei Antena 3, în 2003, atât ştiri, cât şi emisiuni

- a fost şi producătorul unor evenimente speciale: runde de alegeri, campanii electorale, campanii ale staţiei, zile naţionale

- practic, de-a lungul timpului, a fost pentru producător pentru mai toate producţiile difuzate de Antena 3

- ca longevitate, emisiunea la care a fost producător pentru cel mai mult timp a fost Punctul de întâlnire, cu Radu Tudor. A produs-o de la început şi până la ieşirea din grilă a emisiunii, când Antena 3 s-a transformat în Antena 3 CNN, anul trecut

- Pe lângă producţiile Antena3, a lucrat şi la Observatorul Antenei 1.  

- S-a angajat în Antena 1 la mijlocul anilor 90. În primii ani (1995-1998), a fost producător al emisiunilor de divertisment, dar a fost şi prezentator (emisiunea duminicală Caleidoscop).

- La sfârşitul anilor 90, a ieşit de pe prezentare şi a trecut pe poziţia de producător la Observator, până la lansarea Antena 3.

- Înainte de televiziune, a lucrat în radio, la Uniplus, în echipa de început (Dani Klinger, Toti Marinescu, Diana Singer, Codruţa Marinescu, Mircea Radu, Bogdan Tomulică) şi la Pro FM (a făcut echipă cu Andi Moisescu, Gabi Dobroiu, fraţii Vintilă, Răzvan Exarhu).

- A debutat în presă la începutul anilor 90, la publicaţia de limbă engleză 9O'Clock.

- A studiat regie de film şi TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel