Scarlett Johansson şi regizorul Sebastian Lelio, colaborarea momentului. Ce pregătesc cei doi

Data publicării:
Scarlett Johansson, instagram
Descriere foto: Scarlett Johansson, instagram

Actriţa americană Scarlett Johansson va fi protagonista şi unul dintre producătorii filmului ''Bride'', pe care îl pregăteşte în colaborare cu regizorul chilian Sebastian Lelio.

Mai multe companii mass-media americane au informat joi că Sebastian Lelio, ajutat de Lauren Schuker Blum şi Rebecca Angelo, va scrie şi scenariul acestui film inspirat din poveştile cu Frankenstein (similare celor prezentate în filmul "Bride of Frankenstein" din 1935) şi a cărui intrigă se va baza pe o femeie creată pentru a fi soţia ideală. După ce se răzvrăteşte împotriva creatorului său, femeia iese în lumea de afară pentru a-şi găsi identitatea.

"Lucrând alături de Rebecca Angelo şi Lauren Schuker Blum, Sebastian şi cu mine suntem extraordinar de emoţionaţi să eliberăm această antieroină clasică şi să-i resuscităm povestea, pentru a reflecta asupra schimbărilor pe care le vedem azi", a declarat Scarlett Johansson într-un comunicat.

Sebastian Lelio a regizat un lungmetraj care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film internaţional în 2018, "Una mujer fantástica". În această peliculă, care a beneficiat de cronici elogioase în întreaga lume, rolul principal a fost jucat de o compatrioată a regizorului chilian, Daniela Vega. Ulterior, Sebastian Lelio a regizat "Disobedience" (2017), cu Rachel Weisz şi Rachel McAdams ca protagoniste, şi "Gloria Bell" (2018), un remake al filmului său "Gloria" (2013,) de data aceasta cu Julianne Moore în rolul principal.

La rândul ei, Scarlett Johansson este una dintre cele mai populare vedete de film şi una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood.

De două ori nominalizată în acelaşi an la Oscar pentru rolurile din "Jojo Rabbit" (2019) şi "Marriage Story" (2019), filmografia actriţei americane cuprinde titluri precum "Lost in Translation" (2003), "Match Point" (2005) şi "Under the Skin" (2013). În filmele din universul Marvel, Scarlett Johansson este cunoscută pentru interpretarea personajului Văduva Neagră (Black Widow). Actriţa ar fi trebuit să fie văzută anul acesta pe marile ecrane în filmul "Black Widow", a cărui premieră a fost amânată pentru mai 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel