Scarlett Johansson a născut. Actrița și Colin Jost au devenit părinți de băiat: „Îl iubim foarte mult

Data actualizării: | Data publicării:
 Scarlett Johansson și Colin Jost, captură foto YouTube/ Access
Descriere foto: Scarlett Johansson și Colin Jost, captură foto YouTube/ Access

Scarlett Johansson și Colin Jost au un nou motiv de bucurie. Actrița a născut în mare secret și a adus pe lume un băiețel. 

Vedeta din "Black Widow" a devenit mămică pentru a doua oară. Actrița are un băiețel cu comediantul de la „Saturday Night Live”. 


Jost a anunțat numele nou-născutului miercuri pe Instagram: „Ok, Ok, a născut (n.r.- Scarlett Johansson). Îl cheamă Cosmo, îl iubim foarte mult. Am aprecia dacă ne-ați respecta intimitatea”. 


Scarlett Johansson este la a treia căsnicie. Scarlett Johansson are o fetiță împreună cu ultimul ei soț, pe Rose Dorothy Duriac, în vârstă de 6 ani. 


„Vom avea un copil, e o mare bucurie”, a dezvăluit partenerul lui Scarlett Johansson, în timp ce alte surse spuneau: „Scarlett este însărcinată, dar a ținut totul secret. A încercat să fie foarte discretă, să nu iasă în evidență”.  


Scarlett Johansson a reușit să țină sarcina ascunsă timp de 8 luni chiar dacă a avut nenumărate apariții publice pentru promovarea peliculei pe care ea a produs-o "Black Widow" unde a avut și un rol principal. 


„Nu a avut foarte multe interviuri sau evenimente pentru promovarea „Black Widow', ceea ce e surprinzător din moment ce e o lansare extrem de importantă pentru Marvel/Disney, iar ea e și protagonistul și producătorul executiv”, dezvăluiau sursele din anturajul vedetei, pentru Page Six.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel