Scăpăm de Uranus retrograd! Camelia Pătrășcanu a spus ce se întâmplă cu fiecare zodie pe 27 ianurie

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Pătrășcanu
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu

Marți, 27 ianurie 2024, vom scăpa de Uranus retrograd. Camelia Pătrășcanu a spus ce se întâmplă cu fiecare zodie.

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni pentru toate semnele zodiacale, potrivit fanatik.ro.

Berbec

Pentru Berbeci e o perioadă financiară foarte bună în care pot îndrăzni. E important să se bazeze pe propriile forțe și mai puțin pe aliați. Se pot inspira, dar să nu se ia după alții. Unde simt că îi cheamă inima, să meargă. Nu sunt intimidabili, nu le stă nimic în cale.

Taur

Taurii au o perioadă productivă dacă își ascultă conștiința, inima. Sunt conectați cu propria lor persoană. Trebuie să se ia după ei, dar la un nivel foarte profund, nu după îngâmfarea lor, închipuirile lor. Să se ia după ei la nivel de înțelepciune și noblețea pe care o au.

Gemeni

Pentru Gemeni, ieșirea lui Uranus din retrogradare lasă în urmă ceva, ceva ce apăsa. Poate fi o relație în urma căreia au pierdut bani sau au investit prea mult energie. Au puterea să lase în urme ceva. E de succes acum tranzitul, se eliberează și se pot reface.

Rac

Racii se aliază unui nou context social, fac parte dintr-o anumită clasă, un anumit strat social. Întâlnesc oameni care îi stimulează, sunt ca și ei. Se mulțumesc și se simt împliniți. Au un cerc nou de relații datorită valorilor și pasiunilor comune.

Leu

Leii își dau seama ce rol au în societate, nu doar ce știu să facă. Pot conduce un grup de oameni sau o echipă. Pot începe activități noi care sunt surprinzătoare și pentru ei, dar și pentru cei din jur. Schimbă cu totul brandul, cu alte cuvinte.

Fecioară

Pentru Fecioare, tranzitul uranian e curajos și vorbește de o perspectivă nouă asupra lucrurilor, dar și o ridicare în rang. Se pot servi de un titlu nou, un examen luat, o recunoaștere, un concurs promovat. E un rang nou pentru care luptă. Au o mobilare interioară foarte bună. Merg pe cărarea autopromovării.

Balanță

Pentru Balanțe, e un Uranus ieșit din retrograd care poate aduce o eliberare dintr-un anumit context familial. Poate că cineva din familie s-a crispat în legătură cu o decizie a Balanțelor. Acum se pot relaxa lucrurile, pentru că acel cineva eliberează blocarea unui proiect.

Scorpion

Scorpionii au un Uranus în tranzit drept care aduce o schimbare spectaculoasă de imagine, atât personală cât și publică, socială. Unii ies din discreție, din anonimat. Sunt foarte îndrăzneți, pentru că au culoar. Alții vor să aducă o altă imagine la suprafață, chiar dacă au fost până acum foarte vizibili.

Săgetător

Săgetătorii se focusează pe muncă. Munca merge în tranzit drept, însă unii pot hotărî să nu mai facă anumite lucruri. Aleg alte activități, cele care li se potrivesc mai bine, care li se par mai ușoare. Au aspecte foarte bune legate de muncă și bani. Unii pot decide să devină independenți financiar.

Capricorn

Capricornii iau un start nou în dragoste. Trec printr-o perioadă de dezghețare. Au o pasiune pentru cineva sau pentru ceva. Lucrurile au fost poate prea stereotipe, prea conforme. Cumva, e o trezire din interiorul lor.

Vărsător

Pentru Vărsători, cel puțin din 2018 pot simți că au intrat într-o gaură. Ușor, ușor, ies din ea. Tranzitul lui Uranus (abia în septembrie reintră în retrogradare) aduce fertilitate și din punct de vedere financiar. Au activități făcute în casă extraordinare. Poate veni cineva nou în familie, poate să apară un copil.

Pești

Peștii au un Uranus care le dă chef de studiu, chef de lucru, astfel încât să scoată bani foarte isteți. Au ocazii, relații, propuneri, întâlniri, grupuri din care fac parte. Își deschid un orizont nou, își doresc să fie mai vizibili, să iasă în față, să comunice.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel