Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica continuă. Fostul tenismen aduce acuzații grave

Data publicării:
Ilie Năstase, Ciprian Marica/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Ilie Năstase, Ciprian Marica/ colaj foto Spectacola

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica pentru fals în acte. Ce acuzații îi mai aduce fostul tenismen. 

Ilie Năstase continuă războiul cu Ciprian Marica. Fostul tenismen îl acuză pe acesta că l-ar fi scos din fundația care îi poartă numele. Ilie Năstase i-a făcut plângere penală pentru fals în acte și spune că totul va merge mai departe, deoarece avocații se ocupă de aceste lucruri. 


„Acum o să meargă plângerea penală mai departe. Avocaţii se ocupă. L-am văzut (n.r tatăl lui Ciprian Marica) ieşind din bloc de acolo cu un geamantan în mână, nu ştiu ce avea, un sac în mână, cu încă o persoană, o doamnă”, a spus Ilie Năstase pentru Antena Stars.


Ba mai mult, Ilie Năstase îl acuză pe fostul atacant că îl urmărește. Totul s-ar fi petrecut chiar în perioada când fostul tenismen se simțea foarte rău din cauza problemelor de sănătate. 


„Când mi-a fost mie rău atunci şi a ieşit din bloc cu doamna asta şi s-a uitat de mine. După ce s-a îndepărtat, a întors capul şi s-a uitat la mine”, a mai spus Ilie Năstase.


Ilie Năstase spune că nu va renunța niciodată la fundația lui și va face tot posibilul pentru a se întoarce. Fostul tenismen îl acuză pe Ciprian Marica că ar fi semnat o foaie de demisie în locul său, iar asta se va demonstra în instanță. 


”Nu există niciun proces deocamdată. Eu i-am făcut plângere penală pentru falsurile pe care le-a făcut. Eu nu am fost niciodată la întâlnirea cu ei, cu taică-su, cu unchi-su când au făcut fundaţia şi m-au dat afară. Nu am renunţat niciodată la fundaţie şi m-am trezit cu o hârtie, o cerere că îmi dau demisia. Adică, sunt nişte falsuri grosolane şi n-am cum să nu mă duc să fac plângere penală. N-am cum. Îmi pare rău pentru el”, a mai spus fostul tenismen.


Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie primește de la statul român


Fostul tenismen a dezvăluit ce pensie primește de la statul român după o carieră strălucită în tenis. Ilie Năstase încasează lunar suma de 1440 lei, dar nu se plânge din punct de vedere financiar. 


„I-am făcut cadou o vacanță în Dubai, fără mine, cu prietenele. Sper când se întoarce să se întoarcă singură, nu cu un șeic mai bogat (n.r. cadou de ziua de nume) Mă simt bine după boala pe care am avut-o, mi-a fost teamă că nu știam cum reacționează la un corp de 75 de ani. Mi-am pierdut controlul corpului, am căzut pe jos, dar mulțumesc celor care s-au ocupat de mine. 


Pensia mea e 1440 lei. Eu mă simt bine sănătos, ce naiba, restul am. Să nu mă mai supere cum m-a supărat anul trecut (n.r. dorință legată de Ioana pentru noul an)”, a declarat Ilie Năstase, potrivit spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel