Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal înainte de anunțarea divorțului. Ar fi intervenit și poliția

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Noi detalii șocante ies la iveală, după ce Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au decis să divorțeze.

La doar două săptămâni după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele după 15 ani de căsătorie, cei doi au decis să divorțeze.

Potrivit CANCAN,  între cei doi au fost momente de maximă tensiune, în urmă cu aproximativ o săptămână, la vila lor din Snagov. Poliția a ajuns acolo, după două apeluri la 112, la scurt timp unul după celălalt. Laurențiu Reghecampf le-a spus oamenilor legii că soția lui e foarte agitată, că vrea să plece cu mașina și că a amenințat că-și face rău, ba chiar că ar fi fost vorba de gânduri sinucigașe. La puțin timp după, Anamaria a sunat la 112 și a spus că a fost sechestrată în casă de Reghecampf.

Oamenii legii au ajuns la vila lor de la Snagov. Medicul s-a oferit să o consulte pe impresară, dar a refuzat. În cele din urmă, spiritele s-au calmat și niciunul din ei nu a vrut să facă reclamație. Sursele CANCAN spun că totul ar fi plecat de la gelozia Anei care i-a reproșat lui Reghecampf că ar avea o iubită secretă.

 

Laurențiu Reghecampf a fost cel care a făcut anunțul divorțului!

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc” a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit FANATIK.

 

Cu toate astea, Anamaria Prodan a declarat că  soțul ei a făcut doar o glumă și că nu divorțează, lucrurile între ei mergând perfect.

„Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți.

Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a spus Anamaria Prodan pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel