Scandal Oana Mizil și Marian Vanghelie. Ce decizie ar fi luat iubita fostului edil al sectorului 5

Data publicării:
Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram
Descriere foto: Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Oana Mizil ar fi luat o decizie radicală, după ce se gândea să ceară în instanță prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Marian Vanghelie.

Scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghlie a luat o întorsătură radicală. După ce ieri iubita fostului primar avea de gând să prelungească ordinul de protecție împotriva acestuia cu până la 30 de zile, acum aceasta a decis să renunțe până și la ordinul de protecție provizoriu. În cursul acestei zile cei doi urmau a fi audiați, însă acum iubita lui Marian Vanghelie a decis să înceteze orice scandal, relatează spynews.ro

Într-o intervenție la România TV, Marian Vanghelie a negat acuzațiile și spune că nu și-a lovit iubita. În schimb, fostul primar al Sectorului 5 a spus că incidentul a avut loc pe fonsul tensiunii. Mai exact, cei doi au avut o mică ceartă conjugală, Oanei i s-a făcut rău, Marian Vanghelie a chemat Salvarea, femeia a fost transportată la spital, iar medicii au chemat Poliția, protocol care ar fi obligatoriu în situația în care o persoană are probleme de sănătate în urma unui conflict conjugal. 


„Nu m-a acuzat Oana Mizil. Nu am lovit-o și nu s-au întâmplat asemenea lucruri. Deci ne-am certat, pur și simplu. A fost o ceartă firească, se întâmplă în toate familiile, am țipat puțin mai tare. Soția mea are probleme cu tensiunea. În contextul acesta, i s-a făcut puțin rău și am chemat salvarea eu. I-am dat o pastilă, a venit salvarea, am decis să o ducem la spital. Ne-a întrebat ce s-a întâmplat că trebuie să spui când vine salvarea. Și am zis că ne-am certat și că din cauza tensiunii i s-a făcut rău. Nu s-a bătut nimeni. Incidentul a fost din cauza tensiunii. Atunci când ajungi la spital pe baza unor certuri, procedura e să se cheme Poliția. Și a venit Poliția, a pus câteva întrebări. Au întrebat dacă vrea să facă plângere penală. A spus că nu vrea nicio plângere penală.

Nu știu de unde știți că mă acuză de comportament violent, eu vă spun că nu s-a întâmplat nimic. Mâine ne vedem la mare cu copilul”, a spus Marian Vanghelie la RomaniaTv.

 

Citește și: Cum se simte Oana Mizil, după ce s-a spus că Marian Venghelie a agresat-o fizic: „Nu a fost niciun scandal, doar o ceartă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel