Scandal monstru între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu: „Femeia visează milioane de euro, nu sunt gâsca ei”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu vor da prea curând la pace. Ce acuze îi sunt aduse fiului de milionar?

Gabi Bădălău nu are parte de liniște. Fiul de milionar este acum acuzat că ar fi jignit-o pe Bianca Drăgușanu. Acesta spune că își dorește ca fosta lui soție să îl lase în pace și să își găsească un iubit. Ba mai mult, Gabi Bădălău susține că el este interesat de educația copiilor, în timp ce Claudia Pătrășcanu este mai preocupată să facă „circ la televizor”. 


„Cred că ar trebui să vă dați seama ce fel de om este Claudia, dacă eu stau cu ea în casă și ea mă înregistrează și dă la televizor. Eu încerc să mă întâlnesc cu doamnele avocate ale ei, să încercăm să înscriem copii la școli, să încerc să o tranzacție să îi iau casă, mașină și alte lucruri, iar ea se ocupă de alte probleme.

Eu nu am vrut să mai vorbesc în ultima vreme, încerc să nu mai pun paie pe foc, dar se pare că Claudiei îi place circul la televizor. Eu înțeleg că are o problemă cu toate fetele, dar eu nu am nicio problemă cu ea, să-și vadă de treaba ei, să mă lase în pace. Nu înțeleg ce are cu mine. Femeia visează milioane de euro, nu sunt gâsca ei”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.


Gabi Bădălău este acuzat de fosta soție că ar fi jignit-o pe Bianca Drăgușanu. În înregistrarea apărută se aude cum fiul de milionar spune despre o femeie că este „psihopată și o nebună”, asta după ce Claudia Pătrășcanu îl întreabă de ce îi permite să-i facă copiii săraci. 


Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu susține că este o înregistrare mult mai veche și nu este vorba despre Bianca Drăgușanu. 


„Este o discuție între mine și Claudia de foarte mult timp, vorbeam despre copii, despre discuțiile să încheiem această căsătorie. Referitor la ce m-ai întrebat, nu era vorba de Bianca, nu cred că am pronunțat numele Bianca, este înregistrarea de foarte mult timp, eu nu am vorbit de ea și nu am cum să o jignesc pe Bianca, pentru că nu mi-a făcut nimic și am o relație civilizată cu ea.

Nu se aude niciun nume, nu este vorba de Bianca, nu are nicio treabă domnișoara Bianca cu problemele mele”, a spus fostul soț al Claudiei Pătrășcanu pentru aceeași sursă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel